Merhaba’dan Kanal 42’ye gol yağmuru

Merhaba’dan Kanal 42’ye gol yağmuru

Önümüzdeki hafta ilk maçların başlayacağı Basın Turnuvası öncesinde Merhaba Gazetesi ve Kanal 42 Televizyonu, Karşehir Halı Saha’da bir hazırlık maçına çıktı

Hazırlık maçını Merhaba Gazetesi 10’a 1 skorla fark atarak kazandı. Merhaba Gazetesi’nin kalesini İstihbarat Şefi Emre Özgül korudu. Özgül, kurtarışlarıyla kalesinde adeta devleşti. Merhaba Gazetesi’nin defasında Muhabirler Eyyüb Karakuzu, Sait Çelik ve İmtiyaz Sahibi Halid Şen yer aldı. Merhaba Gazetesi’nin 10 numarası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise orta sahada başarılı işlere imza atarak, önemli asistler yaptı. Merhaba’nın ileri hattında ise Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu ve Matbaa Sorumlusu Mesut Turan yer aldı. Türkoğlu ve Turan, çok şık gollere imza attı. Takım oyununu beceren Merhaba Gazetesi, haklı bir galibiyet aldı. Merhaba, oyunun başından sonuna kadar top üstünlüğünü elinden bırakmadı.
Kanal 42 Televizyonu, Merhaba Gazetesi’nin baskılı oyununa dayanamayarak, fark yedi. Kanal 42 Televizyonu’nun en dikkat çeken oyuncusu ise Kanal 42 TV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Derbentli oldu. Defansta başarılı işlere imza atan Derbentli, takımın hücuma çıkmasında da paslarıyla öncü rol oynadı.  Kanal 42 TV Genel Müdürü Esat Ergener ve Sümen Altı programının yapımcılarından Mücahit Enes Turbil ise beklenilen performansı gösteremedi. Kanal çalışanlarından Hasan Ali Dayan ve Emre Çatalcam da maçın ikinci yarısında oyundan düştü.

Kanal 42 TV’nin tek golünü ise Kemal Başarı attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum