Merhaba, yazarlarıyla buluştu

Merhaba, yazarlarıyla buluştu

Aralarında Merhaba Gazetesi, Konya Televizyonu, Konya Yenigün Gazetesi, Furkan FM Radyosu ve internet haber portallarının da bulunduğu Selçuklu Yayın Grubu, köşe yazarları ile buluştu

Merhaba Gazetesi’nin idari binasında gerçekleştirilen yazarlarla buluşma toplantısına Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Konya Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Turan, Konya Televizyonu Haber Müdürü Ali Sait Öge, Merhaba Gazetesi Spor Yazı İşleri Müdürü Recep Çınar, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay, Konya Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Konya Yenigün Gazetesi Sayfa Editörü Hasan Ayhan, Merhaba Gazetesi Köşe Yazarı ve Akademik Sayfalar’ın Editörleri Mehmet Ali Uz, Bekir Şahin, Ali Işık, Caner Arabacı, köşe yazarları Şevki Çobanoğlu, Abdullah Uçar, İhsan Kayseri, Mehmet Emin Karabacak, Ahmet Çelik, Serdar Ceylan, Halit Güler, Muhammet Doğan, Süleyman Küçük, Özden Küçükkoner, Ahmet Kuş, Sadık Gökçe, İbrahim Dıvarcı, Haşim Karpuz, Muhammet Acıyan, Ebubekir Mücevher, Emrullah Nergiz, Ali Galip Doğan, Ali Sait Öge ve Mehmet Konuk katıldı. Ayrıca spor yazarları Nail Bülbül ve Haldun Üstel ile Hüseyin Rahmi Gündüz de toplantıda hazır bulundu.
Öğle yemeği ikramı ile başlayan toplantıda yazarları ile bir araya gelmenin mutluluğun ve heyecanını taşıdığını bildiren Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Selçuklu Yayın Grubu hakkında yazarlara kısaca bilgi verdi. Merhaba Gazetesi’nin amiral gemisi olduğu Selçuklu Yayın Grubu’nun bünyesinde Konya Televizyonu, Konya Yenigün Gazetesi, Furkan FM radyosunun da yer aldığını dile getiren Mustafa Arslan, “Yayın kuruluşlarımızı tek bir isim adı altında bir araya getirdik. Bu isim de Konya’nın tarihine, üzerindeki misyona uygun bir isim olmalıydı. Bu nedenle Selçuklu Yayın Grubu adını kullandık. İyiliği göstermek ve kötülüklerden sakındırmak adına yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Bizler geçmişten aldığımız güçle geleceğe bakabilen, geçmişini asla unutmayan bir misyonu sürdürmekteyiz” dedi.

İletişimin yeni alanı olan internette de etkin ve aktif olabilmek için tüm yayın kuruluşlarının internet üzerinden de yayınlarını sürdürdüğünü hatırlatan Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, “Hiç şüphesiz ki, bu süreçte yazarlarımızın bize katkıları yadsınamayacak kadar büyüktür. Memnuniyetle ifade ediyorum ki, yazarlarımızın oluşturduğu akademik ortam, Konya Ansiklopedisi adı atında yazılı bir eser oluyor. Bu eser uzun yıllar saklanabilecek ve adeta Konya’nın kalbi ve hafızası konumunda olacak. Yapılan çalışmaların yeni hedefler ve yeni ufuklar için bir adım olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yazarların üstlendiği sorumluluğun büyük olduğuna da işaret eden Arslan, “Sizler, gönlünüzdekileri okuyucularla paylaşıyor ve bunun karşılığını beklemiyorsunuz. Bu da gerçekten takdir edilecek bir konu. Allah kaleminize kuvvet versin. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, yazarların kendilerinden, gazeteden ve yazı işleri servisinden beklentilerini dinledi. Toplantı, dilek ve temennilerin belirtilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.