"Merhaba objektif bir yayın yapıyor"

"Merhaba objektif bir yayın yapıyor"

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, İl Başkan Yardımcıları Tuğba Tuncer Atar, Fatih Keskin ve Levent Canca, Merhaba Gazetesi'ni kuruluşunun 53. yıldönümü dolayısıyla ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Ziyarette konuşan DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Merhaba Gazetesi'nin Konya basınında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Merhaba Gazetesi kurulduğu günden bu yana objektif ve ilkeli bir yayın anlayışıyla yayın hayatına devam etmiştir. Şehrimizin sorunlarını dile getirme konusunda önemli bir misyon üstlenmiştir. Merhaba Gazetesi'nin 53. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayın hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, "Gazete olarak ilkelerimizden ve yayın politikamızdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan toplumsal sorunları gündeme getirmeye devam edeceğiz. Yatırımların takipçi olmayı sürdürüceğiz" diye konuştu.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum