Meram’ın minikleri şampiyon oldu

Meram’ın minikleri şampiyon oldu

Konya Minikler Tekvando Şampiyonası, hafta sonu yapıldı. Turnuvada 9’u birincilik olmak üzere toplam 17 madalya kazanan Meram Belediyespor, hem erkekler hem de bayanlarda takım halinde şampiyon oldu.

Konya Tekvando İl Temsilciği tarafından düzenlenen Konya Minikler Tekvando Şampiyonası, 19 – 20 Haziran 2010 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonaya 11 kulüp ve 180’in üzerinde sporcu katıldı.

Şampiyonaya 20 sporcu ile katılan Meram Belediyespor’lu tekvandocular; 9 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülükle hem bayanlarda hem de erkeklerde takım halinde şampiyon oldu. Minikler Konya Şampiyonası’nda birinci olan sporcularımız şöyle: Mustafa Heybet (36kg), Fatma Keleş (33kg), Ayşe Nur Çiftçi (45kg), Murat Öz (57kg), Enes Zıpır (40kg), Zeliha Ağrıs (36kg), Ümmü Gülsüm Koçak (+57kg), Salih Taşkınoğlu (+57kg), Melisa Uysal (50kg) Şampiyonada İsmail Abaz (50kg) ile Hasan Yasin Tek baş (33kg) ikinci olurken 6 sporcumuz ise bronz madalya kazandı: Abdullah Soydemir (36kg), Keziban Gürocak (33kg), Saadet Kayhan (45kg), İsmail Taşkınoğlu (57kg), Furkan Çakır (33kg), Enes Aykaç (45kg). Konya Minikler Şampiyonu olan tekvandocular, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilecek Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.