Meram’da turnuva heyecanı sona erdi

Meram’da turnuva heyecanı sona erdi

Meram Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl 2.si yapılan İlköğretim Okullararası Spor Turnuvası dün yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Yaklaşık iki aydır devam eden turnuvada Meram ilçesi sınırları içerisinde bulanan 36 okuldan 900 öğrenci madalya mücadelesi verdi. Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Atletizm olmak üzere toplam 5 branşta yarışan ve dereceye giren öğrenciler 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle kupaları verildi. Törende ayrıca Meram İlçesi sınırları içerisinde bulunan okullarda alınan ulusal başarılar da plaketle ödüllendirildi. Törene Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu başta olmak üzere, Milli Eğitim görevlileri, okul müdürleri, öğrenciler ve misafirler katıldı. Şehit Pilot Ayfer Gök İlköğretim Okulunun halk oyunları gösterisi ile başlayan ödül töreninde öğrenciler ve misafirler doyasıya eğlendi.
Törende konuşan Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu Meram ilçesi olarak başarıya doymadıklarını ifade etti. Kenanoğlu, “İlçemizdeki bulunan okulların aldığı ulusal başarılar bizi oldukça memnun etmiştir. Biz de bu başarıları küçükte olsa ödüllendirmek istedik. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” sözüyle hareket ederek böyle bir spor turnuvası düzenledik. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi Konyaspor’un Turkcell Süper Ligine yükselmesiyle ilgili olarak da konuşan İrfan Kenanoğlu alınan bu başarıdan dolayı yeşil-beyazlı ekibi kutladı. Düzenlenen turnuvada dereceye giren okulların isimleri şu şekilde: Futbol: Kozağaç İlköğretim Okulu Basketbol: Özel Abdullah Aymaz İ.Ö.O Masa Tenisi: Özel. Abdullah Aymaz İ. Ö.O(Küçük erkekler), M. K. Mevlana İ.Ö.O(Yıldız erkekler) Voleybol: İ. Hakkı Konyalı İ.Ö.O(Küçük kızlar), 24 Kasım İ..Ö.O(Küçük Erkekler) Atletizm: M.K. Mevlana İ.Ö.O.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.