Meram Özel Gençlik’te Terfi heyecanı yaşandı

Meram Özel Gençlik’te Terfi heyecanı yaşandı

Konya Meram Özel Gençlik İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilere Sportif etkinlikler dersi kapsamında verilmekte olan Tekvandokursu devam ediyor.

Konya Meram Özel Gençlik İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilere Sportif etkinlikler dersi kapsamında verilmekte olan Tekvandokursu devam ediyor. Geçen yıl başlayan Tekvando kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Tekvando kursuna katılan öğrenciler geçtiğimiz Cuma günü Okul Spor Salonunda Kemer Terfi Sınavı heyecanı yaşadı. İlk kez kemer sınavına katılan öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları, bir üst kemere terfi eden öğrencilerin bir hayli sevinçli ve heyecanlı oldukları gözlendi. 65 öğrencinin bir üst kemere terfi edebilmek için çaba harcadığı sınav renkli görüntülere sahne oldu. Bu sınavda aileler de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tekvando Antrenörü Canan Darıcı sınavdan sonra yaptığı konuşmada, özverili çalışmalarından dolayı sporcularına teşekkür etti. Ayrıca çocukların anne ve babalarına da, tekvandonun özündeki sevgi, saygı ve disiplin terbiyesini kazanmaları için çocukların bu sporu tercih etmelerine yardımcı olmaları hem okul hem de kendileri için sevindirici ve gurur verici bir durum olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.