Meram Aymazda turnuva heyecanı

Meram Aymazda turnuva heyecanı

Merve-Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda sportif etkinlikler çerçevesinde Okul Beden Eğitimi Zümresi tarafından tertip edilen sınıflar arası futbol turnuvası start aldı

Merve-Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu’nda sportif etkinlikler çerçevesinde Okul Beden Eğitimi Zümresi tarafından tertip edilen sınıflar arası futbol turnuvası start aldı. Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Zümresi tarafından, öğrencilerin futbol oyun kurallarını öğrenebilmeleri ve daha iyi bir futbol kültürü oluşturma amacı ile Spor Toto Süper Lig eski hakemlerinden Oktay Demiray’ın idaresinde futbol turnuvası düzenlendi. Okul halı sahasında düzenlenen turnuvaya özel olarak kendi adına yaptırdıkları formalar ile katılan öğrenciler oynadıkları oyunla ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler.

İlk defa böyle bir organizasyonda görev aldığını ifade eden Spor Toto Süper Lig eski hakemlerinden Oktay Demiray; Özel Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu’nun, zor günler geçiren Türk futbolunun geleceğine yönelik böyle anlamlı bir organizasyonunda görev aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Okul Müdürü Hüseyin Taş ise turnuvada amaçlarının bilinçli sporseverler yetiştirmek olduğunu belirtti. Taş, ayrıca centilmenliği ön plana çıkararak en centilmen takım oyuncularının madalya ile ödüllendireceklerini ifade etti.

SPOR SEVRİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.