Meram 2. eğitim bölge okulları yarıştı

Meram 2. eğitim bölge okulları yarıştı

Meram 2. Eğitim Bölgesinde bulunan yirmi yedi okul arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası yapılan ödül töreni ile tamamlandı

Meram 2. Eğitim Bölgesinde bulunan yirmi yedi okul arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası yapılan ödül töreni ile tamamlandı. Meram ikinci eğitim bölgesi okulları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasının elemeleri gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü masa tensi salonunda yapıldı. Yarıfinal ve Final maçları ile ödül töreni Meram Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda yapıldı.

Yapılan ödül törenine Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nuri Aydın ve Mehmet Altıntop ile meram ikinci eğitim bölgesi müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ile veliler ve öğrenciler katıldı. Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nuri Aydın bu tür etkinliklerin öğrenci başarısına doğrudan etkisi olduğunu, öğrencilerin kendine güven duygusunu artırdığını, sosyal yaşamı tanımaları, birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları aynı zamanda spora olan ilgiyi yoğunlaştırmada önemli bir faaliyet olduğunu belirtti. Etkinliği düzenleyen ikinci eğitim bölgesi ve Meram 75.Yıl Lisesi Müdürü Numan Zengen ile bölge okulları müdürlerine, beden eğitimi öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti. Şube Müdürü Mehmet Altıntop ise bu tür etkinliklerin önemli olduğunu, öğrencilerin bu ve buna benzer etkinliklerle spora yönlendirilmesi gerektiğini belirtti.

İlköğretim kız ve erkek, ortaöğretim kız ve erkek olmak üzere dört ayrı grupta yapılan yarışmaların ödül töreninde birinci olan öğrencilere 4 adet bisiklet ve madalya, ikinci olan öğrencilere 4 adet eşofman takımı ve madalya, üçüncü olan öğrencilere 3 adet spor ayakkabısı ve madalya verildi.

Meram 2.Eğitim Bölgesi ve 75.Yıl Lisesi Müdürü Numan Zengen, İlköğretim Okulları arası kız takımından, birinci Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İlköğretim okulu öğrencisi Meryem Yaman, ikinci Karahüyük Ahmet Haşhaş İlköğretim okulu öğrencisi Beyza Gökçayır, üçüncü Meram Gödene TOKİ İlköğretim okulu öğrencisi Esma Nur Alabaş, İlköğretim Okulları arası erkek takımından, birinci Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İlköğretim okulu öğrencisi Mücahit Koyuncu, ikinci Meram Gödene TOKİ İlköğretim okulu öğrencisi Ali Tuncer, üçüncü Meram Alparslan İlköğretim okulu öğrencisi Muhammet Muhammed Yunus Buğdaycı, Öğretim Okulları arası kız takımından birinci, Atatürk Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi öğrencisi Büşra Sukuti, ikinci Meram 75.Yıl Lisesi öğrencisi Hilal Yılmaz, Ortaöğretim Okulları arası erkek takımından birinci, Meram 75. Yıl Lisesi öğrencisi Atilla Özen, ikinci Mehmet Münevver Kurban Anadolu Lisesi öğrencisi Cüneyt Akten, üçüncü Meram Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Faruk Bakar oldu dedi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.