Menderes Türel, Projeleri Sandıkta Halkın Onayına Sunacak

Menderes Türel, Projeleri Sandıkta Halkın Onayına Sunacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çeşitli sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Antalya ile ilgili projelerini anlatan Başkan Menderes Türel, seçimler öncesinde büyük projeleri halka soracaklarının...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çeşitli sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Antalya ile ilgili projelerini anlatan Başkan Menderes Türel, seçimler öncesinde büyük projeleri halka soracaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı. “Raylı sistem, kentsel dönüşüm gibi önemli projeleri halkımıza soracağız” diyen Menderes Türel, halkla her şeyi paylaşarak vatandaşların kanaatleri alınacak. Kendisinin değiştiğini söyleyen Başkan Türel, "Değişen Menderes diyoruz ya işte. Değişen Menderes bu. Halka soracak, yap derse yapacak, yapma derse baş üstüne diyecek, yerine oturacak. Bununla ilgili raylı sistem güzergâhı üzerindeki mahallelerimizdeki muhtarlıklarımıza, birer sandık koyacağız, seçmen listelerini ve sandıkları muhtarlarımıza emanet edeceğiz, vatandaşlarımıza raylı sistemi istiyor musun, istemiyor musun? Diye soracağız. Vatandaşlarımız isterlerse başımızın tacı, istemiyorlarsa da zorla dayatmanın bir âlemi yok." diye konuştu.

Türel, ayrıca Antalya Havalimanı ve EXPO arasında düşünülen raylı sistem çalışması için de gerekli girişimlerin yapıldığını hatırlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.