Memur-Senden üyelerine ikinci bir güvence

Memur-Senden üyelerine ikinci bir güvence

Memur-Sen ve SBN Sigorta Şirketi tarafından birlikte hazırlanan, Memur-Sen Ailem Türkiye Büyük Buluşması programının tanıtım toplantısı Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Toplantı Salonunda yapıld

Programa davetli olarak katılan Memur-Sen Konya eski İl Temsilcisi ve Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı Latif Selvi, ilk kez kendi sendikasının programına bir davetli olarak katıldığını söyledi.
Sendika olarak şimdiye kadar sadece memurların değil tüm ailelerinin sorunları ve çözümü konusunda yakından ilgilendiklerini ifade eden Selvi, “Her ne kadar sendika başkanlığı görevimden istifa etsem de gönlüm her zaman burada olacak. Ben hiçbir zaman bu aileden kopmam. Memur-Sen olarak şimdiye kadar sadece arkadaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi veya ücretlerinin artırılması için çalışmadık. Arkadaşlarımızın tüm sorunlarında yanlarında olduk. Sadece kendilerinin değil tüm ailelerinin sorunlarını sorunlarımız bildik ve çözümü için elimizden geleni yaptık. Allah nasip eder milletvekilliği görevine getirilirsem bundan sonra da gerek Türkiye gerek Konya gerek arkadaşlarım için en iyi hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağım” diye konuştu.
Latif Selvi’nin konuşmasının ardından Kültür Memur Sen Genel Başkanı Galip Yıldırım ve SBN Sigorta Şirketi yetkilisi Pınar Çalık, proje hakkında bilgi verdi.
Memur-Sen ve Şekerbank’a bağlı bir sigorta şirketi olan SBN Sigorta ile yapılan anlaşma ile her Memur-Sen üyesinin 15 bin TL ferdi kaza sigortası ile sigortalandığını ifade eden Sigorta Şirketi Temsilcisi Pınar Çalık, “Memur-Sen’in 420 bin olan üyesini yakından ilgilendiren çalışmada üyeler ikinci bir güvenceye kavuştu. SBN Sigorta ile yapılan anlaşma ile her Memur-Sen üyesi 15 bin TL ferdi kaza sigortası ile sigortalandı. Ayrıca ücretsiz olan Şekerbank kredi kartı alan Memur-Sen üyeleri 10 bin TL ferdi kaza sigortası, aracını SBN Sigorta’dan kasko yaptıran her Memur-Sen üyesi yüzde 40’a varan kasko indirimi ve 30 bin TL daha ferdi kaza sigortası kazanıyor. Her Memur-Sen üyesi 15 bin TL – 60 bin TL ferdi kaza poliçesine hiçbir ekstra ücret ödemeden sahip oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.