Memnun değiller

Memnun değiller

Konyasporlu Ömer Gündostu, Bülent Bölükbaşı ve Veysel Cihan, Gaziantepspor önünde oynadıkları futboldan memnun olmadıklarını, ancak bu yenilgiyi kesinlikle telafi edeceklerini söylediler

Konyaspor takım kaptanı Ömer Gündostu, Gaziantepspor önünde alınan yenilgiyi Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kazanarak telafi edeceklerini söyledi. “Gaziantepspor maçında hesapta olmayan bir yenilgi aldık” diyen takım kaptan Ömer Gündostu, “Üç puan alıp rahatlamak istiyorduk. Bunu başaramadık. Final maçı olarak görüyorduk ama kazanmak nasip olmadı. 3 gol yememize rağmen bunları çıkaracak pozisyonları da bulduk. Fakat puan ya da puanlar alacak şekilde bu pozisyonları değerlendiremedik. Ama biz kuvvetli, mücadele eden ve dirençli bir takımız. Bu yenilgiyi deplasmanda telafi edecek güce sahibiz. İlk 11’de oynayan arkadaşlarımızdan çoğu grip ve salgın hastalıklar nedeniyle sahaya antrenman eksiği olarak çıktı. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Üzgünüz” şeklinde görüş belirtti.

VEYSEL: İYİ OYNAMADIK

Yeşil-beyazlı ekibin golcü  oyuncusu Veysel Cihan, Gaziantepspor maçında iyi oynamadıklarını ve kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini belirterek, “Bu maçı unutup Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına konsantre olmalıyız” dedi. Veysel Cihan, iyi oynamadıkları Gaziantepspor maçında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, “Kazanmamız gereken bir maç olduğunu biliyorduk. Doğrusunu söylemek gerekirse iyi oynamadık. Buna rağmen biraz daha dirençli olabilsek ve girdiğimiz pozisyonların son vuruşlarında biraz daha etkili olabilseydik puan alabilirdik. Ama bu maçı geride bırakmak zorundayız ve Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça konsantre olmalıyız. Özellikle takım olarak deplasmanlarda iyi sonuçlar aldığımız gerçeği ortada. Üç puanla dönmemiz gerekiyor. Ben bu konuda takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bugün iyi oynamadık. Bir an önce kazanıp rahatlamak istiyoruz” dedi.

Maçın hakeminin yönetimi konusunda sorulan soruyu da cevaplayan Veysel Cihan şunları söyledi: “Hakem konusunda fazla bir değerlendirme yapmak doğru olmaz. Sadece Bülent arkadaşımızın pozisyonu bize göre penaltıydı. Ama kendisi öyle değerlendirmedi. Onun dışında maçın içerisinde ufak-tefek pozisyonlar vardı. Çok fazla önemli şeyler olmadı.”

BÜLENT: BU MAÇI UNUTMALIYIZ

Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Bülent Bölükbaşı, kazanmak amacıyla çıktıkları Gaziantepspor maçında bu kadar kötü oynayacaklarını kendilerinin de beklemediğini söyleyerek, “Final maçlarını iyi oynayamıyoruz. Bu bana göre mental anlamda çözülmesi gereken bir sorun” dedi. Gaziantepspor mücadelesinin kendileri adına kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu belirten Bülent Bölükbaşı, “Ama bu kadar kötü oynayacağımızı açıkçası bizde beklemiyorduk. Final maçlarını iyi oynayamıyoruz. Bunu zihinsel olarak çözmemiz lazım. Bunun inişli-çıkışlı performanstan çok bana göre mental anlamda çözülmesi gerektiğine inanıyorum. Unutulmamalı Trabzonspor'u deplasmanda yenen de bu takım, Gaziantepspor'a iç sahada yenilen de bu takım. Önümüzdeki Büyükşehir Belediyespor maçını alırsak rahatlayacağımızı biliyoruz. Artık bu maçı unutmalıyız yapacak bir şey yok” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum