Melikgazi Belediyesi Çöp Sepeti Ve Oturma Bankları Alacak

Melikgazi Belediyesi Çöp Sepeti Ve Oturma Bankları Alacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içerisinde yapılacak parklarda, yaya yollarında kullanılmak üzere oturma bankları ile çöp sepetleri satın alınacağını...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içerisinde yapılacak parklarda, yaya yollarında kullanılmak üzere oturma bankları ile çöp sepetleri satın alınacağını bildirdi.

Melikgazi ilçesinin 81 mahallesi bulunduğunu, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Ağırnas ile Sarımsaklı bölgelerine iştirak ederek, çok geniş bir alanda hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, özellikle şehir merkezine uzak olan toplu konut alanları ile bölge yerleşim alanları için oturma bankları ile çöp sepetleri satın alınacağını belirtti.

Şehrin merkezine uzak olan yerleşim bölgeleri ile toplu konut alanlarında, özellikle halk ve çevre sağlığı açısından çöplerin çok önemli olduğunu, temiz çevreye büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: "İlçe sınırları içerisinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yerleştirilmek üzere belediye olarak ihale yapacağız. Bu ihale ile 3 ayrı modelde toplam 600 adet oturma bankı ile 200 çöp panolu sepeti satın alınacaktır. Satın alınacak olan malzemeler TSE belgeli ve sağlıklı malzemeden yapılmış halk ve çevre sağlığı ile güvenliğine öncelik verilmiş olan, çevresi ile uyumlu ve kullanışlı olmasına öncelikle dikkat edilmektedir. Bu malzemeler çevre temizlik vergileri ile satın alınmaktadır. Dolayısı ile sizlerden toplanan vergiler yine size hizmet olarak geri dönmektedir. Bölge halkına hayırlı olsun.”

Başkan Memduh Büyükkılıç, oturma bankları ile çöp sepetlerin alımı için 7 Ağustos 2014 günü (yarın) saat 11.00’de Belediye Encümen Salonu'nda ihale yapılacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.