Meksika'nın kalecisi listede

Meksika'nın kalecisi listede

Torku Konyaspor’da, kaleci adayları arasına Meksika Milli takım kalecisi Ochoa’da girdi. Benjamin Fuchs sırada.

Torku Konyaspor’da, kaleci adayları arasına Meksika Milli takım kalecisi Ochoa’da girdi. Benjamin Fuchs sırada. Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas’ın transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından gözler yabancı kaleci ve forvet transferine çevrildi.. Bu konuda seçici olan ve hata yapmak istemeyen Torku Konyaspor transfer komitesi, listede yer alan ve içlerinde Brezilya’da devam eden dünya kupası maçlarında da ülkelerinin Milli takımlarında oynayan futbolcu ve kalecilerin bulunduğu öğrenildi.
Torku Konyaspor yönetim kuruluna yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, Meksika Milli takımının, önceki akşam Brezilya ile oynadığı maçta, biraz şanslıda olsa yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Fransa 1. lig  ekiplerinden Ajaccio’nun kalecisi Ohoua’ya çevrildi. Geride kalan sezonda başarısız bir sezon geçiren ve küme düşen Ochoa’nın takımı Ajaccio’nun kalesini koruyan Ochoa Brezilya maçındaki performansıyla olumlu not aldı. Ancak, tek düşündüren konunun, Ochoa’nın ligde 72 gol yiyen takımının 71 golünü yemiş olması olduğu, bununda Ajaccio takımının defansının çok kötü olmasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Tavşanlı Linyitspor’un genç beki Sakıp Aytaç’ı beklemeye alan ve Manisaspor’un Türk statüsünde oynayan Avusturyalı beki Benjamin Fuchs ile ilgilenen Torku Konyaspor transfer komitesi, yabancı forvet konusunda da temaslarını sürdürmekte. Komitenin, bu konuda aceleci olmayacağı ve sağlıklı karar vererek kariyerli bir oyuncu transferinin gerçekleştirileceği açıklandı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.