Mehmet Yüksel başkanlığa aday

Mehmet Yüksel başkanlığa aday

Mehmet Yüksel, Mart ayında yapılacak Olağan Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu düzenlemiş olduğu bir toplantı ile açıkladı. Yüksel, “Sektörün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıya oda üyeleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Emlakçılar Odası, Konya ve Türkiye’ye hizmet etmek için bu  göreve aday olduğunu açıklayan Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, “Birlik beraberlik ve kardeşlik içinde gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurul’da odamıza, şehrimize ve ülkemize hizmet adına başkanlık görevine talibim. Kurucuları arasında babamın da bulunduğu Konya Emlakçılar Odası’na başkan adayı olmak benim için ayrı bir gurur ve onur kaynağıdır” şeklinde konuştu.

KORSAN EMLAKÇILAR BÜYÜK SORUN

Sektörün sorunlarını uzun uzun anlatmak istemediğini belirten Yüksel, “Sorunlarımızı hem odamızın kıymetli mensupları hem de hemşerilerimiz az çok biliyor. Sektörümüzün en büyük sorunu tabiri caizse korsan emlakçılardır. Sektörle ilgili hiçbir bilgisi olmayan, hiçbir belgesi olmayan kişiler maalesef emlakçılık sektörünün içinde fazlasıyla mevcut. Emlakçılık ciddi bir iş ve öneml bir meslek olmasına rağmen son dönemlerde bilgisiz ve belgesiz kişiler yüzünden ciddi yaralar almıştır. Bu sorun hem meslektaşlarımızı hem de vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırmamız şarttır” sözlerine yer verdi.

TECRÜBE PAYLAŞIMINDA BULUNACAĞIZ

30 yıldır bu sektörün içinde olduğunu söyleyen Yüksel konuşmasına şu şekilde devam etti: “Baba mesleği olan emlakçılıkta yeterli bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Bu tecrübelerimizi genç meslektaşlarımıza aktarmak ve sektörün sorunlarını çözmek için ciddi bir ekip kurduk. Bu ekibimiz odamız adına ciddi katkılarda bulunacaktır. Odamızın değerli mensupları teveccühleriyle görevi bize tevdi ederlerse, güzel işler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

ESNAF ODALARI SİVİL BİR GÜÇTÜR

Esnaf odalarının görevinin sadece kendi meslek alanında çalışmak olmadığını vurgu yapan Yüksel, “Esnaf odaları aynı zamanda sivil bir inisiyatiftir, sivil bir güçtür. Daha bilinen adlarıyla Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Bizler asli görevimiz dışında şehrimize ve ülkemize ekonomik, sosyal ve kültürel alanda katkılar vermek istiyoruz. Şehrimizde özellikle yerel yönetimlerle işbirliği yaparak farlı alanlarda da hizmet etmek istiyoruz. Milli ve manevi değerlere bağlı kalarak, milletimiz ve memleketimiz için yapılacak her güzel çalışmanın yanında ve hatta içinde olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM  merhabahaber.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum