'Cesur olun harekete geçin'

'Cesur olun harekete geçin'

'Boykot yapın' dedikten sonra ticarete devam ederek, Siyonizmin çarklarının kırılamayacağını söyleyen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, “Sizlerden artık cesur, samimi ve somut adımlar bekliyoruz. Vicdanın sesini duyun ve harekete geçin” dedi

Saadet Partisi Türkiye genelinde eş zamanlı basın açıklaması düzenleyerek, İsrail'e tepki gösterdi, Filistin'e sahip çıktı. Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı da Kültür Park'ta bir araya gelerek, açıklama yaptı. Programa Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel'in yanı sıra; il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, Milli Görüşçü Kuruluşlar'ın (MİLKO) Konya'daki temsilcileriyle çok sayıda partili katıldı.

ÇOCUK KADIN DEMEDEN ÖLÜM YAĞDIRILIYOR!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, onlarca yıldır Emperyalist Batının desteği ve iş birliği ile Filistin’de işgal ve soykırım yapan Siyonist İsrail'in son bir yıldır tüm dünyanın gözü önünde yakın tarihin en büyük katliamlarına imza attığını söyledi. Okulları, hastaneleri, camileri bombalayan bu gözü dönmüş teröristlerin yaşlı, çocuk, kadın demeden mazlumların üzerine ölüm yağdırdığına dikkat çeken Başkan Demirel, “Bu süreçte tüm savaş suçlarını işleyen, uluslararası tüm hukuk kurallarını yok sayan Siyonizme karşı maalesef ki somut adımlar atılmamıştır” dedi.

whatsapp-image-2024-10-04-at-16-01-44-2.jpeg

SUSAN LİDERLER İÇİN ATEŞ ÇEMBERİ GENİŞLİYOR!

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı ve Uluslararası Adalet Divanı’nın kabul ettiği soykırım davasına rağmen katil Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler toplantısında konuşabildiğini ifade eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, Batının bu ikiyüzlü politikasına yabancı olmadıklarını da dile getirdi. “Fakat bölgemizdeki işbirlikçileri kabullenmemiz mümkün değildir” diyen Demirel, “Bizler daha ilk günden itibaren tüm bölge ülkelerine hedefin sadece Filistin olmadığını söyledik. Arz-ı mev’ûd masalları ile tüm bölgeyi kan gölüne çevirmek isteyen Siyonizm için bu bölgede müttefik yoktur, sırasını bekleyen kurban vardır. Yemen’i, Suriye’yi, İran’ı ve Gazze’yi bombalayan Siyonist teröristler son günlerde Lübnan’da da vahşete başlamıştır. Sırada Mısır’ın, Irak’ın, Türkiye’nin, Ürdün’ün ve daha nice İslam ülkesinin olmadığını kim söyleyebilir? Çizilen sözde haritalarla gözümüze sokulan bu kanlı plana karşı çıkmak için daha ne beklenmektedir? Libya’da susan, Irak’ta susan, Afganistan’da susan, Yemen’de susan liderler ateş çemberinin gittikçe genişlediğini ve sıradaki işgalin kendi topraklarına karşı yapılacağını ne zaman idrak edecektir.”

whatsapp-image-2024-10-04-at-16-01-44-1.jpeg

MİLLİ GÖRÜŞ OLARAK SİYONİZM İLE 55 YIL MÜCADELE ETTİK

Ne Siyonizm ne de Emperyalizm için bahanelerin bitmeyeceğini söyleyen Başkan Demirel, ayrıca şunları kaydetti: “Irak’ı, nükleer silahları bahane ederek işgal eden, mazlum kardeşlerimizi katleden ABD, yıllar sonra Irak’ta nükleer tesis olmadığını söylemişti. Bugün de farklı bahanelerle tüm bölgemiz ölüm adasına çevrilmektedir. Milli Görüş olarak 55 yıldır kanla beslenen ittifaklarla, vahşi Emperyalizmle ve Siyonizm ile mücadele ederek bugünlere geldik. Necmett.n Erbakan Hocamızın önderliğinde kardeşlerimize ve ülkemize yöneltilen her eli kırıp atmanın onurlu kavgasını verdik. Afganistan’da, Myanmar’da, Pakistan’da, Gazze’de, Bangladeş’te ve daha nice İslam ülkesinde mazlumların imdadına yetiştik; vahşete, kaosa ve işgale karşı durduk. Biz Kıbrıs’ta ne yaptıysak diğer İslam ülkeleri için de aynı şeyi talep ettik. Bunun için mücadelemizden hiç vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.”

whatsapp-image-2024-10-04-at-16-01-44.jpeg

KANLI TİCARET HALA DEVAM EDİYOR!

Siyonizmin yaptığı bu işgale karşı aylardır Filistin yanlısı politikalar üretilmesi gerektiğini dile getirdiklerini aktaran Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İsrail’le ticaret Filistin’e ihanet demekten asla geri adım atmadık. Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez, bu gerçeği haykırırken verdi son nefesini. Fakat ne yazık ki iktidar iç politikaya yönelik göz boyamak için yapılan içi boş eylemlerden başka hiçbir şey yapmamıştır. İsrail ordusunun kullandığı silahların ham maddesi bizim topraklarımızdan gitti. Teröristlerin kumanyası bizim ülkemizden gitti. Jet yakıtları bizim ülkemizden gitti. Fakat iktidar bunca soykırım ve zulme rağmen hâlâ vanaları kapatmamıştır. İsrail’e yapılan bu kanlı ticaret devam ederken Vicdan Gemisi’nin kardeşlerimize ulaşmasına dahi izin verilmedi. Vicdan Gemisi hâlâ demirlenmiş bekliyor. Demirlenen, esir edilen bu gemi bizim kardeşliğimiz, birliğimiz ve cesaretimizdir. Demir vurulan sadece gemi değildir. Bunu herkes bilmelidir. Buradan bir kez daha uyarıyoruz, geminin kardeşlerimize ulaşmasına izin verin ve bu vebale ortak olmayın.”

ARTIK CESUR SAMİMİ VE SOMUT ADIM BEKLİYORUZ

Türkiye vatandaşı olmasına rağmen Siyonist teröristlere katılan canilerin vatandaşlığının düşürülmesi gerektiğini vurgulayan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, onların ayrıca mal varlıklarının dondurulmasını da talep etti. Demirel, “Ülkemiz topraklarında bulunan ve Siyonizme istihbarat sağlayan İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere tüm üsleri kapatın” çağrısı yaptı. Başkan Demirel, konuşmasına şöyle devam etti: “ İslâm dünyasına liderlik ederek somut adımlar atın ve Filistin’in işgal edilmesine karşı durun. Sizler gerçekte yapmadığınız icraatleri yapay zekâya yaptırarak sorumluluktan kaçamazsınız. Kınayarak, izleyerek ve gözünüzü kapatarak işgali durduramazsınız. 'Boykot yapın' dedikten sonra ticarete devam ederek Siyonizmin çarklarını kıramazsınız. Sizlerden artık cesur, samimi ve somut adımlar bekliyoruz. Buradan aziz milletimizin tüm fertlerine sesleniyoruz; Vicdanın sesini duyun. Ve harekete geçin.”

FİLİSTİN'E SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Filistin'in vicdan, onur ve insanlık davası olduğunun altını çizen Başkan Demirel, Filistin'in aynı zamanda Hasan Bitmez’in, Ayşenur Ezgi Eygi’nin, Rachel Corie’nin, İsmail Haniye’nin ve sayısız yetim, mazlum ve şehidin kendilerine emaneti olduğunu kaydetti. Başkan Demirel, şu cümlelerle konuşmasını sonlandırdı: “Filistin insanlığın, umudun ve vicdanın kalesidir. Biz Allah’ın izniyle bu kalenin burçlarına zafer bayraklarını asacağız. 'Nehirden denize özgür Filistin' hakikatinden asla vazgeçmeyeceğiz. Biliyoruz ki. zafer inananlarındır, mazlumlarındır ve insanlıktan yana olanlarındır. Emperyalizm ve Siyonizme geçit vermeyeceğiz. Bölgemizi kaosa, savaşa ve gözyaşına teslim etmeyeceğiz. Biz mezarlardan yükselen baharlarla ve kardan gelen aydınlıklarla Filistin’e sahip çıkacak, Siyonizmin hiç yıkamadığı bir duvar olacağız. Bu davaya inananlarla yazılacak bu zafer.” Basın açıklamasının ardından Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı daha sonra bir dakika sessiz kalarak, susma eylemi yaptı. Susma eyleminin yapıldığı sırada Hanzala fotoğrafları kaldırıldı.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum