Mehmet Uslu: Havamız değişti

Mehmet Uslu: Havamız değişti

Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncularından Mehmet Uslu, Mesut Bakkal'ın gelmesi ile birlikte takımın havasının değiştiğini, bunun da hem oyuna hem de skora olumlu bir şekilde yansıdığını söyledi

Elazığspor ile ligdeki sıralamanın üst taraflarda olması adına çok değerli bir maça çıkacaklarını belirten Mehmet Uslu, iç sahadaki baskılı oyunlarını Elazığspor karşısında da tekrarlayarak 3 puanın sahibi olacaklarına inandığını söyledi.

Takımın başarılı bir çıkış yakaladığını ve bu dönemde her futbolcunun forma giymek istediğini söyleyen Mehmet Uslu, "Ama burada hocamızın takdiri önemli. Bizim işimiz çalışmak. Her oyuncu gibi bende çalışıyorum. Burada önemli olan tabiki de takımımızın başarısı. Bunu da son iki haftada içeride ve dışarıda aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Bu hafta sahamızda Elazığspor ile oynayacağız. Elazığspor maçını kazandığımız takdirde Sivasspor ve Kasımpaşa A.Ş. maçlarında aldığımız galibiyetlerin değeri daha da artacak. O nedenle bizim için en zor ve önemli maçlardan birine çıkacağız. Taraftar desteğiyle baskılı oynadığımız iç saha maçlarımızdan birini daha Elazığspor'a karşı 3 puanla kapatarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Her maça kazanmak amacıyla çıktıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Biz maç maç bakıyoruz. Kazandığımız her maç bizi ligin üst tarafına yaklaştırıyor ve ister istemez hedeflerin değişmesine neden oluyor. Biz bundan şikayetçi değiliz. Tabiki bizim işimiz sahada mücadele ederek kazanmak. Alınan sonuçlar bizi nereye götürür orasını kestirmek zor. Ama küme düşme lafının artık telafi edilmeyeceğini düşünüyoruz. İnşallah Torku Konyaspor'u daha güzel günler bekleyecek. Biz bunun için mücadele veriyoruz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun 'Mesut Bakkal'ın gelişiyle birlikte takımda neler değişti?' sorusuna  Mehmet Uslu, "Sonuçta takım aynı takım. Sadece ara transfer döneminde aramıza 3 yeni arkadaşımız katıldı. Ama Mesut hocamızın gelmesiyle birlikte takımımızın havası tamamen değişti. Arkadaşlık çok üst düzeyde. Devre arası kampında çok iyi çalıştık. Şimdide çok iyi çalışıyoruz. Bunun da karşılığını alıyoruz. İnşallah böyle devam eder ve bizim adımıza sezon sonunda çok daha iyi tablo ortaya çıkar" cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.