Mehmet Özdemirde, veliler masa tenisinde yarıştı

Mehmet Özdemirde, veliler masa tenisinde yarıştı

Merve-Mehmet Özdemir İlköğretim Okulunda sosyal etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, bu kez öğrenci velileri Masa tenisi turnuvasında kıyasıya bir mücadele verirken, Mesut Barkale turnuva birincisi

Merve-Mehmet Özdemir İlköğretim Okulunda sosyal etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, bu kez öğrenci velileri Masa tenisi turnuvasında kıyasıya bir mücadele verirken, Mesut Barkale turnuva birincisi oldu.Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve-Mehmet Özdemir İlköğretim okulunda Beden Eğitim Zümresi tarafından düzenlenen ”Veliler Masa Tenisi “ turnuvası oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Turnuva sonucunda Mesut Barkale birinci, Şuayip Özer İkinci, İbrahim Kılıç, üçüncü ve Bülent Aksoy isimli öğrenci velimiz ise dördüncü oldu.Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Güneş, “ Öğrenci, Veli ve okul yönetiminin ortaklaşa organize ettiği Masa Tenisi turnuvamıza 30 öğrenci velimiz katılmıştır. Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda dereceye giren velilerimize plaket takdim edildi “ dedi Okul Müdürü Ömer Faruk Orhan”  Sosyal kültürel ve sportif etkinliklerde velilerimizle birlikte oluyoruz. Son olarak Masa tenisi turnuvası düzenledik. Katılımın çok olduğu turnuvada velilerimiz hem zevkli dakikalar, hem de spor yapma imkânı buldular. Bu etkinlikler ayrıca birlik ve beraberliğimizi perçinliyor” dedi.

Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.