Mehmet Güven imzaladı

Mehmet Güven imzaladı

Torku Konyaspor'da Ali Çamdalı ve Kaya Tarakçı'dan sonra Mehmet Güven'de tamam. Dün Konya'ya gelen Hasan Kabze ile Ali Turan ise bugün sözleşme imzalayacaklar

Torku Konyaspor’da, imzalar atılmaya başlandı. İç transferde sona gelindi. Dış transferde ise görüşmeler devam ediyor. Takım iskeletini bozmadan yapılacak 4-5 yeni transferle güçlü bir kadro oluşturmayı amaçlayan Konyaspor yönetimi, iç transferi hemen hemen bitirdi. Sözleşmesi biten futbolculardan Hleb, Ali Çamdalı ve kaleci Kaya ile yeniden anlaşan transfer komitesi, Kaya ve Hleb’e bir’er yıllık, Ali Çamdalı’na ise 1+1 yıllık imza attırdı.

Torku Konyaspor transfer komitesi, önceki akşam Hasan Kabze ile masaya oturdu. İki taraf arasında küçük pürüzler kaldı. Bu futbolcuyla dün öğleden sonra ikinci kez bir araya gelindi ve anlaşma sağlandı. Tecrübeli futbolcu büyük bir ihtimalle bugün sözleşme imzalayacak.Tatilde olan Ali Turan ile Mehmet Güven de dün Konya’ya geldiler. Bu futbolculardan Mehmet Güven ile daha önceki görüşmelerde anlaşma sağlanmıştı. Mehmet Güven'de dün imza atarak yeni sezonda da yeşil-beyazlı formayı giyecek.  Ali Turan ile de yola devam etmek isteyen yöneticiler, tecrübeli oyuncuyla da anlaşarak imza attırmanın hesaplarını yapıyorlar. Bu futbolcunun büyük bir ihtimalle bugün imza atması bekleniyor.  

Torku Konyaspor’da, dış transferde de görüşmeler devam ediyor. İsmi açıklanmayan futbolcularla masaya oturan yöneticiler, bunlardan biri kaleci en az 3-4 futbolcuya daha muhtemelen hafta sonuna kadar imza attıracak. Torku Konyaspor’da hedef, yerli oyuncu transferinden sonra yabancı futbolcu transferine çevrilecek. Bu konuda arayışın devam ettiği ve ilik 11’de oynayabilecek futbolcuların transfer edileceği açıklandı.  

KARTAL İKİ ROMENİN PEŞİNDE
Romanya’nın en çok okunan Spor Haber Sitesi “sports.ro” ya göre Torku Konyaspor iki Romanyalı oyuncunun peşinde. Siteden yayınlanan habere göre yeşil beyazlılar sağ kanat oyuncusu Costin Matei Dinamo ve golcü oyuncu Raul Andrei Rusescu’yu yeni sezonda kadrosuna katmak istiyor. Gekas ve Djalma Campos’un sözleşmelerinin devam edip etmeyeceği belli olmazken, Romanya basınında yer alan bu haber yeşil beyazlıların her ihtimale karşın oyuncularla temas halinde olduğu yönünde yorumlandı.  Yeşil beyazlı yöneticiler ise haber hakkında herhangi bir açıklama da bulunmadılar.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.