Mehmet Güven: Çok üzgünüz

Mehmet Güven: Çok üzgünüz

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Mehmet Güven, “Fırsatları değerlendiremediğimiz maçta galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmak istiyoruz” dedi

Lig'in 23. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehirspor'la 0-0 berabere kalan Torku Konyaspor'da buruk sevinç yaşanırken, takımın tecrübeli isimlerinden Mehmet Güven, 3 net fırsat yakaladıkları maçta bunları değerlendiremediklerini ve bu nedenle galibiyeti kaçırdıklarını belirtirken, alınan her puanın son haftalara girildikçe daha da kıymetli olduğunu söyledi.

İstanbul Başakşehir karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu Mehmet Güven, "Rakibimizi iyi analiz ettik ve nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Bunu sahaya iyi yansıttık. İstediklerimizi yaptık ve rakibin etkili olmasını engelledik. Bakıldığında maçı kazanabilecek 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Ama bunu değerlendiremedik. Bu yüzden galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum ve üzgünüm. Ama son haftalara girildikçe ligde artık alınan her puanın daha da kıymetli olduğunun farkındayız. Bu nedenle 1 puan bizim adımıza kötünün iyisi oldu. Önümüzde Kasımpaşa ile sahamızda oynayacağımız bir başka kritik maç bulunuyor. İnşallah on iki maçtaki iyi ve mücadeleci oyunumuzu omaçta skora da yansıtarak kazanmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.