Mehmet Ateş hoca gözyaşları ile uğurlandı

Mehmet Ateş hoca gözyaşları ile uğurlandı

Maç izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mikrobiyoloji Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ateş, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Selçuklu ilçesi Mesaj Caddesi Yalçınkent Sitesindeki evinde Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden iki çocuk babası Ateş için dün ilk olarak yıllardır görev yaptığı S.Ü. Rektörlüğü önünde tören düzenlendi.
Törene, Ateş’in çocukları, ailesi, yakınları, görev yaptığı arkadaşları ve yüzlerce seveni katıldı. Törende konuşan S.Ü. Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Ateş’in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi. Mehmet Ateş’in oğlu ise babasının tabutunun başında yaptığı kısa konuşmada, “Babam, beni kardeşimi ve Fenerbahçe’yi çok severdi. Ani ölümü hepimizi yasa boğdu. Böyle bir babanın oğlu olduğum için gurur duyuyorum” dedi.
Mehmet Ateş’in cenazesi daha sonra Sultan Selim Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi.
ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.