Mehir Vakfı’ndan Başkan Kalaycı’ya ziyaret

Mehir Vakfı’ndan Başkan Kalaycı’ya ziyaret

Konya Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, vakfın mütevelli heyeti ile birlikte Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yı ziyaret etti.

Mehir Vakfı Başkanı Özdemir, vakfın çalışmaları hakkında Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya bilgi verdi. Özdemir, 1995 yılından itibaren Konya ve Türkiye genelinde maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen gençlerin düğünlerini organize ettiklerini belirtti.

Özdemir, “Gençlerimizin mutlu birer yuva kurabilmeleri için 15 yıldan beri faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gazze’de bir sivil toplum kuruluşunun daveti üzerine 470 nişanlı gencin düğün organizasyonunu da üstlendik. Önümüzdeki aylarda Gazze’de yapacağımız bu organizasyondan sonra farklı ülkelerde de bu tarz organizasyonlar yapmayı hedefliyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise şöyle konuştu: “Şu ana kadar Konya’da yaptıkları hizmetlerden dolayı vakıf yöneticilerimizi ve mütevelli heyetini tebrik ediyorum. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemeyen gençlerimizin düğünlerini hayırseverlerimizin destekleriyle yapan Mehir Vakfımız, şimdi de uluslararası bir organizasyona imza atacak. Filistin’in Gazze şehrindeki 470 gencimizin düğün organizasyonu düzenleyecek olan Konya Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfımızı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.