MEDAŞ çözüm  ortakları ile buluştu

MEDAŞ çözüm ortakları ile buluştu

Konya’daki toplantıda MEDAŞ yetkililerinin enerji talepleri, proje onayı ve tesis kabulü konularında yaptığı sunumlarda uygulama değişiklikleri ile hizmet kalitesini arttırmak için yapılan çalışmalar gündeme getirildi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği elektrik mühendisleri ve elektrik fen adamları bilgilendirme ve görüş alışverişi toplantılarına Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Karaman, Ereğli ve Akşehir’den sonra Konya ile devam etti.

MEDAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı ve sonrasındaki toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, genel müdür yardımcıları ve birim müdürleri ile Konya Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Özkan Keskin, Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildağ, serbest çalışan elektrik mühendisleri ile sektör temsilcileri katıldı.

TALEP VE ÖNERİLER SUNULDU

MEDAŞ yetkililerinin enerji talepleri, proje onayı ve tesis kabulü konularında yaptığı sunumlarda; uygulama değişiklikleri ile hizmet kalitesini arttırmak ve bağlantı süreçlerinin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar paylaşıldı.

Sonrasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, mühendisler ve fen adamları uygulamalar ile ilgili talep ve önerilerini dile getirdi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.