"Matematiksel olarak henüz bitmese de..."

"Matematiksel olarak henüz bitmese de..."

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4-0 galip geldikleri Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Güzel bir galibiyet aldık. Matematiksel olarak henüz bitmese de bayağı bir yol aldığımızı düşünüyorum" dedi

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun final maçını iyi şekilde geride bıraktıklarını söyledi. Akhidar Belediyespor 10 kişi kalıncaya kadar maçın rakibin yarı sahasında oynandığını ifade eden Bakkal, istekli ve üretken bir Konyaspor izlediklerini vurguladı.

Maça kazanma düşüncesiyle başladıklarını, attıkları golün ardından ikinci devre daha da üretken olduklarını anlatan Bakkal, şunları kaydetti:

"Ön taraftaki üretken adamlarımız ve arkadaki sağlam defans hattı skoru belirledi. Geldiğim günden beri en iyi ön taraf bizde diyordum. Yeter ki tempo yükselsin ve yüksek konsantrasyonla oyuna başlasınlar. Bugün bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Matematiksel olarak henüz bitmese de bayağı bir yol aldığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda alacağımız puanlar bizi üst sıraya taşıyacak. Gelecek yılın hazırlığını erken yapma şansı bulacağız. Bu takım önümüzdeki maçlarda da galibiyetler alacaktır. Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı. Rakip eksikti ama keyif alarak kazanma düşüncemiz vardı. Akhisar'a da geçmiş olsun diyorum."

Torku Konyasporlu futbolcu Tolga ise ligde kalma adına önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını, güzel oyunu 4 golle süsledikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Yeşil-beyazlı futbolcu Selim Ay ise birkaç haftadır istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, bugün ise harika bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi. Desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Ay, takımın ilacının birlik ve beraberlik olduğunu, bunu başardıkları zaman her şeyin üstesinden geldiklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.