Masa tenisi şampiyonlarına ödül

Masa tenisi şampiyonlarına ödül

Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılan turnuvada büyüklerde Bilal Çevik, küçüklerde ise İbrahim Şen şampiyonluğu elde ettiler. Masa tenisi sporunu sevdirmek ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya masa tenisi sporuna gönül veren amatör oyuncular katıldı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye girenler düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Ödül törenine Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Masa Tenisi İl Temsilcisi Mithat Dişbudak, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şanlı, Ahmet Bilgiç ve Murat Koç ile çok sayıda sporcu velisi katıldı. Gençlere sporu sevdirmek için farklı etkinlikler düzenlediklerini ve bu etkinliklerle spor branşlarının tanıtımlarını yaptıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz “Selçuklu Belediyesi olarak daha fazla kişinin spor yapması için gayret gösteriyoruz. Düzenlediğimiz sportif turnuvalara halkımızın da amatör olarak katılımlarını sağlıyoruz. Hemşerilerimiz hem keyifli bir hafta sonu geçiriyor hemde çocuklarımız spor ile tanışmış oluyor. Masa Tenisi turnuvasında dereceye girenleri tebrik ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübüne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Masa Tenisi Konya İl Temsilcisi Mithat Dişbudak ise “Bu tür etkinlikler Masa Tenisi sporuna olan ilgiyi artırmaktadır. Buraya izleyici olarak gelenler arasında belki de geleceğin yıldız sporcuları çıkacaktır. Bu etkinlik nedeniyle Selçuklu Belediyespor Kulübü’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Turnuvada Büyüklerde Bilal Çevik Birinci olurken, ikinciliği Servet Öğüçü, üçüncülüğü ise Hayri Karahan elde etti. Küçüklerde ise Birinci İbrahim Şen, ikinci Abdullah Uysal, üçüncü ise Ömer Ali Keskin oldu. Dereceye giren sporcular plaket ve spor malzemeleriyle ödüllendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.