Marka değerimiz daha çok artmalı!

Marka değerimiz daha çok artmalı!

Torku Konyaspor Teknik direktörü Mesut Bakkal: Konya inanılmaz güzel bir şehir. Takımın marka değerini kesinlikle daha da yükseltmemiz gerekiyor. Bunun içinde hem yönetimsel hem de şehir olarak çalışmaların devam ettiğini biliyorum.

Torku Konyaspor Teknik direktörü Mesut Bakkal: Konya inanılmaz güzel bir şehir. Takımın marka değerini kesinlikle daha da yükseltmemiz gerekiyor. Bunun içinde hem yönetimsel hem de şehir olarak çalışmaların devam ettiğini biliyorum.

 

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Davraz kampını ziyaret eden Merhaba Gazetesi ve 42 Konya Televizyonu ekibine transferleri ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bakkal, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, çalışmalardan memnun olduğunu söyledi.  İskelet kadroyu korudaklarını,  takıma  katkı sağlayacak olan oyuncuları transfer ettiklerini ve iyi bir ekip olduklarını  söyleyen yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal, kaleci ve forvet transferlerini de en kısa sürede tamamlamak istediklerini ve tek düşüncelerinin beklentilere cevap vererek başarılı olmak olduğunu ifade etti.

TEK EKSİK HLEB'Dİ ODA GELDİ

Kamp çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Mesut Bakkal, "Şu ana kadar tek eksiğimiz Hleb'di. Kendisi 10 Temmuz'a kadar izinliydi ve dün gece itibariyle kampımıza katıldı. Çalışmalarımıza 5 Temmuz'da Konya'da başladık. Hem sağlık kontrollerimizi gerçekleştirdik hem de uyum açısından faydalı bir 5 gün geçirdik. Şimdi Davraz'dayız ve burada 1 haftalık bir kampımız olacak. Kondisyon çalışmalarımızın yanı sıra topla teknik çalışmalar ve taktik antrenmanlar yapacağız. Önümüzde 40-45gün gibi uzun bir dönemimiz var. 17 Temmuz'a kadar Davraz'da çalıştıktan sonra hazırlık maçlarının olacağı üçüncü etap kampı için Hollanda'ya gideceğiz. Yurt dışı kampından sonra Konya’da çalışmalarımıza ara vermeden devam etmeyi planlıyoruz. Konya bölümünde hazırlık maçı ya da bir turnuvaya katılmayı düşünüyoruz. Bu çalışmalarla yeni sezona hazırlanacağız" dedi.

TRANSFERLERDEN MEMNUNUM

Transfer konusunda da görüşlerini açıklayan teknik direktör Mesut Bakkal, "Gayet olumlu transferler yapıldı. Yönetimimizin bu konudaki çalışmalarını takdir ediyorum. İyi ve başarıya oynayacak bir takım oluşturma adına yapılan transferler ve hamleler çok olumlu. Bu da bize güç veriyor. Şu an yerli iki kaleci belirledik. Bunlarla anlaşamazsak eğer yabancı kaleciye döneceğiz. Bunun yanı sıra bir forvet ve bir de kanat oyuncusu almayı düşünüyoruz. Bunlarında en kısa bitirilerek takımımıza kazandırılacağına inanıyorum.  Tam kadro çalışıyoruz. İnşallah herhangi bir olumsuzluk olmadan yeni sezona iyi hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

BEKLENTİLER FARKLILAŞTI

"Bu sezon takımımızdan beklentiler farklılaştı” sözleriyle açıklamasına devam eden Bakkal konuşmasını şöyle sürdürdü: "Geçen sezon oynadığımız ve herkes tarafından beğenilen pozitif futbolu bu sezonda devam ettirmek düşüncesindeyiz. Onun içinde iyi çalışmalıyız ve yeni sezona en hazır şekilde girmeliyiz. Bize yakışan yeni stadyumumuzda taraftarımızın önünde sezona iyi başlamaktır. Kalan oyuncularımız, aramıza katılan ve faydalı olacağına inandığımız transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. İnşallah beklentilere cevap verip hedefimize ulaşacağız."

BELİRLEDİĞİMİZ İSİMLER VAR

Teknik direktör Mesut Bakkal, kaleci konusunda tercihinin yerli isimden yana olduğunu ifade ederek, "Belirlediğimiz iki isim var. Onlar olmadığı takdirde tercihimiz yabancı kaleciden yana olacak. Yabancı oyuncu kontenjanını da göz önünde bulundurarak transfer yapıyoruz. Ama bakıldığında transferin yüzde 80'ini tamamladık diyebiliriz. Bakıldığında hem bizim hem takım hem de Konya adına iyi transferler oldu. Bunun ligde iyi futbol ve sonuç olarak yansıyacağına da inanıyorum" dedi.

HEYECANIM BİTERSE BIRAKIRIM

Saha içerisinde ve dışındaki hırsım, heyecanım bittiği zaman ben bu işi bırakırım' diyen teknik direktör Mesut Bakkal, "Her zaman söylediğim bir şey var; Konya inanılmaz güzel bir şehir. Takımın marka değerini kesinlikle daha da yükseltmemiz gerekiyor. Bunun içinde hem yönetimsel hem de şehir olarak çalışmaların devam ettiğini biliyorum. Ben Konya'da çalışmaktan dolayı mutlu olduğum için böyle coşkulu çalışıyorum. İnşallah bu çalışmamız, tempomuz, beraberliğimiz uzun süre devam eder. Ben Konya şehrini seviyorum ve bir kez daha tekralıyorum; burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Hem ekip hem de takım olarak iyi birşeyler yapma düşüncemiz hiç bitmiyor.Çünkü gerçekten huzurlu bir ortam var. İyi bir çalışma imkanı sunuluyor. Bizimde bunun kıymetini bilip iyi çalışmamız gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

YÜKSEL CIRT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.