Mareşalde voleybol şenliği yaşanıyor

Mareşalde voleybol şenliği yaşanıyor

Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda öğrencilere voleybol branşını sevdirmek ve spora yönlendirmek amacıyla düzenlenen voleybol şenliği başladı

Okuldaki öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte öğrenciler hem eğlendiler hem spor yaptılar. Konuyla ilgili konuşan Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okul Müdürü Kamil Ural bu şenliği geleneksel hale getirmek istediklerini ve bu yıl 2. sini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Ural, “ Geçtiğimiz yıl 11 Mayıs tarihinde ilkini düzenlediğimiz ve bir Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu klasiği haline getirmeyi amaçladığımız mini voleybol şenliğinin bu yıl 2.’sini düzenliyoruz. Amacımız kız ve erkek öğrencilerin aynı anda yapabileceği bir spor olan voleybolu öğrencilere oynatırken, bu branş üzerinden sporu öğrencilerimize sevdirmektir.  Okulumuzda Geleceğin büyükleri günümüzün mini minikleri olan 4. ve 5. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bu şenlikte oynarken eğlenmeyi, fair-play dostluk ve kardeşliği benimsemeyi, öğrencilerimize kazandırmak amaç edinilmiştir.
Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu olarak sportif alandaki başarılarımız aşikar. Bu başarı bir rastlantı ve tesadüf değildir. Bu başarı tüm okul öğrencilerimize sınıflar arası şenlikler vasıtasıyla yerleştirdiğimiz spor sevgisinin günümüzdeki uzantısıdır. 2.’sini düzenlediğimiz voleybol şenliğimiz dün itibari ile başladı. Bu organizasyonu Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmenleri düzenledi. Organizasyona Voleybol İl Temsilcisi Rasim Acar hakem teknik donanım olarak destek vermiştir kendisine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Spor Kulübü Öğretmenlerimiz Ahmet Yavaş, Aydoğan Karakaya, Serpil Sağır, Melehat Çatalkaya, ve Yeşim Pekcan’a da teşekkür ediyorum”
FERHAT TÜRKOĞLU
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.