Makine Fuarı kapılarını açtı

Makine Fuarı kapılarını açtı

Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak bugün açıldı

Konya Ticaret Odası – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açan fuar, 4 gün sürecek. Fuar dahilinde kaynak, delme, kesme teknolojileri, malzemeler, el aletleri, elektrik, elektronik, elektromekanik, enerji üretimi, otomasyon, metal işleme makineleri, sac, boru, profil işleme teknolojileri istifleme, depolama, taşıma, vinç, lojistik sektörleri bir araya geldi. Hürsan Pres, Elfatek Elektronik, Motorcuyasin ve Yuntes Makine da fuarda ilgi gören firmalardandı.

img-7756.jpg

5 KITADA 45 ÜLKEDEYİZ

Makine Fuarının ilgi gören stantlarından biri 45 yıldır faaliyet gösteren Hürsan Pres oldu. Toplamda 5 kıtada faaliyet gösterdiklerini kaydeden Hürsan Pres Yurtiçi Satış Müdürü Onur Atay, “Ürünlerimizi 45 yıldır 5 kıtada 45 ülkeye ulaştırıyoruz. 1976 yılında Konya’da üretime başlayan bir firmayız. Kurulduğumuz günden bugüne müşteri memnuniyetini ön plana alarak kaliteli işçilik ve malzeme kullanarak etik ticari anlayıştan ödün vermeden ulusal bir firma haline geldik. 45 yıllık tecrübeyi teknoloji ile sinerjik olarak sunuyoruz. Deneyimli mühendis ekibimiz ile AR-GE bölümümüz kalite açısından yüzde yüz memnuniyet sağlamak için çalışmakta. Ulusal bir firma olmanın vermiş olduğu sorumlulukların farkında ve bundan sonra da aynı anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. 

img-7751-kopya.jpgOnur Atay

 

MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ

img-7766.jpg

Hizmetlerinde her daim müşteri istek ve beklentilerini ön planda tuttuklarını kaydeden Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün , “Müşteri istek ve beklentilerini ön planda tutarak, müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini sağlamak beraberinde ürünlerimiz ile kalite sunmak asıl politikamızdır. Bir işi ilk defada hatasız olarak yapmak, kaliteli ve güvenli cihazlar üretmek, müşteri istek ve beklentilerini ön planda tutarak, müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini sağlamak kalite politikamız. Çevre etkilerini sürekli kontrol ederek kirliliği önlemek, doğal kaynakları verimli kullanmak, tüm ürün ve proseslerinde belirlemiş olduğu çevreci programları uygulayarak üretim yapıyoruz. Ürün gamımız olarak da vinç kumandaları, dijital harici gösterge, vinç aşırı yük sistemleri, vinç yük kontrol sistemi, vinç yük ölçer gibi ürünleri sayabiliriz. Tüm ürünlerimiz yerli üretim olup tarafımızdan üretilmekte” ifadelerini kullandı. 

img-7762.jpgBahattin Düzgün

SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMALARINDAN 

img-7782-001.jpg

Düzenlenen Makine Fuarında yer alan öncü firmalardan birisi de Motorcuyasin Elektronik oldu. 1977 yılında temelleri atılan ve 2004 yılında Motorcu Yasin/Yasinoğulları olarak faaliyet göstermeye başlayan firma, bugün itibariyle İstanbul ve Gaziantep şubeleriyle Türk sanayisi ve ekonomisine bünyesinde çalışan profesyonel personelin teknik bilgi ve tecrübesinin yanı sıra; geniş stok ve ürün çeşitliliği ile hizmet vermekte. Firma gerek elektrik motoru, gerek redüktör konusunda müşteri ihtiyacı ve kullanım şartlarına uygun seçimler yapıp her zaman ilk amacı olan müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmış ve sektörün önde giden firmalarından bir tanesi

img-7776.jpg

SANAYİCİYE HER DAİM KALİTELİ HİZMET 

Yuntes Makina da gerçekleşen fuarın gözde firmalarından biri oldu. 1996 yılında Konya’da sanayi sektörüne hizmet vermeye başlayan firma, ihtiyaç politikasını göz önünde bulundurarak, müşterinin ayağına hizmet ve hızlı servisiyle başarı elde etti. Öncelikli amaç ve vizyonunun sanayiciye kaliteli hizmet ve destek vermek olduğunu belirten firma, bu düşünce tarzıyla ürün yelpazesini giderek artıran bir özellik barındırıyor. Yuntes Makina ayrıca Konya haricinde diğer bölgelerde de hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Mersin serbest bölge olarak farklı illerde şubeler açarak bu şubelerde satış mühendisleri ve satış sonrası servis mühendislerine yer vermekte. Türkiye’de endüstriyel makinaların her çeşidini bulunduran Yuntes Makine; üniversal tezgah, cnc tezgah, istifleme makinaları ve bunların alternatiflerini bir çatı altında topladı. Sektörde tek tip makine çeşidiyle bulunmak yerine makinaların her çeşidini bulundurarak adeta bir makine marketi haline geldi.

img-7774.jpg

 

HAMDİ BUĞUR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum