Mahalle İftarları Uluırmak Mahallesi'nde

Mahalle İftarları Uluırmak Mahallesi'nde

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Mahalle İftarları'', Mengene Uluırmak ve Uluırmak Saka Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Mahalle İftarları'', Mengene Uluırmak ve Uluırmak Saka Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.
Mahalle sakinleri ve muhtarlar ile birlikte iftarını açan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle iftarlarında Konya olarak bir güzelliği yaşadıklarını söyledi.
Komşuluk ilişkilerinin geliştiği, bir araya gelme imkanının bulunduğu Mahalle İftarları'nda Ramazan ayı sonuna kadar 80 bin kişiyle bir arada iftar yapma imkanına kavuştuklarını kaydeden Akyürek, iftara katılan herkese teşekkür etti.
Konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Ağustos Salı günü hızlı trenle Konya'ya gelerek hızlı treni hizmete sunacağını hatırlatan Akyürek, ''Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlerken Konya da buna paralel olarak gelişiyor, güçleniyor. Türkiye'nin dünyada lider ülke olmasını engellemek isteyenler de boş durmuyor. Ancak, aziz milletimiz bu oyunlara asla alet olmayacak, milletimiz dünyada hak ettiği yere kavuşacaktır'' dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.