Maçta gözünü kaybeden taraftara ziyaret

Maçta gözünü kaybeden taraftara ziyaret

Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ve teknik direktör Osman Özdemir, Konyaspor-Adanaspor maçında atılan musluk yüzünden sol gözünü kaybeden taraftar Mehmet Öysal'ı hastanede ziyaret etti.

Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ve teknik direktör Osman Özdemir, Konyaspor-Adanaspor maçında atılan musluk yüzünden sol gözünü kaybeden taraftar Mehmet Öysal'ı hastanede ziyaret etti.
Günbaş ve Özdemir, Pazar günü oynanan karşılaşmanın devre arasında Adanaspor tribünlerinden atılan musluğun gözüne isabet etmesi sonucunda yaralanan ve tedavi altına alındığı hastanede yapılan operasyonun ardından sol gözü alınan 25 yaşındaki Mehmet Öysal'ı ameliyat sonrasında Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki odasında ziyaret etti.
Konyaspor Kulübünün resmi internet sitesinden duyurulan ziyaret haberinde, Günbaş ve teknik direktör Özdemir'in 25 yaşındaki genç taraftara geçmiş olsun dileklerini ilettikleri bildirildi. Futbolun spor olduğunu anlamayan ve kendisine taraftar kimliği yakıştırılan caniler yüzünden genç yaşta bir insanın hayatının karardığını ifade eden teknik direktör Osman Özdemir, "Bunu yapanlar mutlaka yakalanıp, cezalandırılacaklar. Ama bu Mehmet kardeşimizin gözünün geri gelmesini sağlayamayacak. Artık sahalarda böyle olayların bir daha yaşanmaması tek dileğimiz. Mehmet kardeşimiz yaşadığı üzücü olaya rağmen yaşam dolu bir insan. Bu kötü günleri de umarım atlatır" dedi.
Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ise yaşanılan olayın son derece üzücü bir durum olduğuna işaret ederek, acıların hafifletilmesi adına bu duruma sebebiyet veren kişi ya da kişilerin bir an önce yakalanarak cezalandırılması gerektiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Öysal ise, "Bir anlık gelişen olaylar sonucunda böyle bir durum ile karşılaştık. Devre arasında olaylar çıkmıştı. Bakmak için kafamı çevirdiğimde gözüme musluk isabet etti. Ardından hastaneye geldik. Ancak doktorlar yapılacak bir durumun olmadığını ve gözümün görme yetisini kaybettiğini söylediler. Ameliyatla gözüm alındı. Yaşanmaması gereken bir olay, ama olmadı. Tek isteğim sorumluların yakalanarak cezalandırılması ve bir daha böyle bir olayın yaşanmaması" diye konuştu.
Ziyaret sonrasında Mehmet Öysal'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Günbaş ve teknik direktör Özdemir, taraftara Konyaspor forması hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.