M. Raif Çavuşoğlu hayata veda etti

M. Raif Çavuşoğlu hayata veda etti

Konya’nın ilk Yeminli Mali Müşavirlerinden Mehmet Raif Çavuşoğlu bir süredir tedavi gördüğü solunum yetmezliği rahatsızlığına yenildi dün sabah saatlerinde hayata veda etti.


 Konya’da siyaset, spor ve iş dünyasında başarılı hizmetleri olan ve 67 yaşında vefat eden 2 çocuk babası M. Raif Çavuşoğlu’nun ani ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Solunum yetmezliğine bağlı akciğer rahatsızlığı olan ve uzun zamandır tedavi gören Çavuşoğlu’nun cenazesi dün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Yol-İş Sendikası’na ait ambulans ile doğum yeri olan Antalya iline bağlı Akseki ilçesine götürüldü.
Çavuşoğlu’nun cenaze namazına İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Yol iş 1 Nolu şube Başkanı Ahmet Çankaya, Konya Esnaf Odaları Başkanı Bekir Duvarcı, Şoförler Odası Başkanı Kemal Can, iş, siyaset ve spor camiasının önde gelen isimlerinin yanı sıra meslektaşları ve yüzlerce seveni katıldı. Geçirdiği rahatsızlık sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşan M. Raif Çavuşoğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi, akrabaları, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.