Lige damga vururuz

Lige damga vururuz

Başkan Bahattin Karapınar, sezon başı olmasına rağmen iyi bir ekip olma yolunda hızla ilerlediklerini, Süper Lig'e damga vuracaklarını, dolayısıyla da taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi

Temsilcimizin Konya'da başlayıp Kızılcahamam'da 8.gününe giren kamp çalışmalarını değerlendiren Bahattin Karapınar, "4 gündür kamptayım ve çalışmaları yakından takip ediyorum. İyi bir ekip olma yolunda hızla ilerliyoruz. Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Konyaspor'umuzun Süper Lig'de kalıcı olması ve ses getirmesi için yönetim olarak çalışmalarımız sürüyor. Konyaspor'a bu sene bütün alanlarda kaliteyi getirmek adına çalışma içerisindeyiz. Süper Lig çok fırtınalı bir deniz. Bu denizde keskin kayalıklara çarpmadan ve büyük dalgalara maruz kalmadan bu yılı atlatmak istiyoruz. Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı bir ekip olması adına uğraş veriyoruz. Teknik ekibimizin üstün gayreti, yönetimimizin büyük çabası, şehrimizin de sinerjisiyle bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

TAKIMDAKİ UYUM SEVİNDİRİCİ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, takımdaki uyumun çok iyi olduğunun altını çizerken, "Yeni gelen transferlerin takımla olan uyumunu çok iyi gördüm. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Buradaki tesislerden memnunuz. Yabancı oyuncularla yerli oyuncular arasında uyum sorununun olmaması ve kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmamız bizim bu seneki en önemli avantajlarımızdan. Bu kadronun üzerine daha yeni transferlerinde gelmesiyle yeni ilaveler olacak. İki forvet oyuncusu ve bir defans oyuncusunun yanısıra alacağımız üçüncü kaleci ile transferi noktalamak istiyoruz. Tabiki ihtiyaç görülmesi halinde transferler olacaktır. Ama Konyaspor olarak hazırlık maçlarının ağırlıkta olacağı ve lig öncesi sistemin belirlenip, kadronun şekilleneceği Avusturya kampına tam kadro olarak gitmek istiyoruz" diye görüş belirtti.
Kızılcahamam kampının 15 Temmuz'da tamamlanacağını belirten Karapınar, "İki günlük izin sonrası üçüncü etap için Avusturya'ya gideceğiz. Orada yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımımız şekillenmeye başlayacak. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim: 'Bütün Konyaspor camiası ve Konya kamuoyu rahat olsun. Biz iyi bir ekip olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bunun için çok büyük gayretler sarf etmekteyiz. 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de ses getiren bir ekip olacağız" dedi.
KOMBİNE BİLETLER
Satışa çıkan kombine biletlere taraftarlarımızın ilgi göstereceğine inandığını söyleyen  Başkan Bahattin Karapınar, açıklamasına şöyle devam etti: "Geçen yıl Bursaspor'u şampiyon yapan en büyük ve önemli faktörlerden birisi de taraftarlardır. Konyaspor taraftarı da bu yıl alacağı kombine biletlerle kendisinin büyüklüğünü ve gerçek Konyaspor taraftarı olduğunu göstermesi gerekmektedir. Kombine biletleri satışa sunduk. Herkesin bildiği gibi şu anda ekonomik anlamda sıkıntılı bir ekibiz. Bunu aşabilmeyi tüm Konyalıların üzerine düşen bir vazife olarak görüyorum. Taraftarlarımız ve Konyalılar kombine bilet alarak takımlarına destek olsunlar. En önemlisi artık Süper Lig'deyiz. Takımlar çok güçlü. Tribünlerde taraftarlarında takımlarına çok büyük katkılarının olması gerekir. Görüntü buna doğru gidiyor. Kombine biletler konusunda Konyaspor taraftarlarının çok duyarlı olmasını istiyorum. Bu sene bir yıllık özlemi de dikkate aldığımızda en az 20 bin kişiye maçlarımızı oynamamız gerekir. Taraftarlarımızın hızlı bir şekilde kombine biletlerini almasını istiyoruz. Bu çok önemli. Konyaspor'a katkı sağlayan her taraftar gerçek Konyasporlu olduğunu göstermiş olur. Bu sene en az 7000 ila 10.000 arasında kombine bilet satmak istiyoruz. Bu bir hayal değil, bu bir şehre inanmışlığın vermiş olduğu rahatlıktır. Kombine biletlerden bu sene geçen yıllara oranla ciddi anlamda bir gelir beklediğimizi ifade etmek istiyorum..."
KONYASPOR KURUM OLMALI
"Konyaspor yönetim kurulu başkanı olarak benim en büyük hayalim Konyaspor'u her anlamda kurumsallaşan bir yapıya kavuşturmak" diyen Bahattin Karapınar, "Bunun için gece gündüz yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Bu yalnızca bizim çalışmamızla olmuyor. Herkes bunun farkında. Konya şehrinin Konyaspor'a gerçek anlamda sahip çıkması gerekir. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak Konyaspor'un ortak menfaatleri etrafında birleşerek Konyaspor'un daha da önemli hedefler peşinde koşması için gayret gösteriyoruz, bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Bursaspor'un bu sezon elde ettiği şampiyonluk Anadolu takımlarının önünü açtı ve iştahını kapattı. İyi yapılanma, şehrin kenetlenmesi ve desteğiyle neler yapılabileceğini herkese gösterdiler. Bizde buradan kendimize düşen payı aldık. Bu sezon kalıcı ve ligde ses getiren bir takım olduktan sonra önümüzdeki 2-3 sezon içerisinde önce UEFA Kupası sonrada lig şampiyonluğu hedeflerinin peşinde koşacak bir Konyaspor oluşturmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmememiz için hiçbir sebep yok. Yeter ki şehir olarak buna inanalım ve birlik beraberlik içerisinde hareket edelim."
TARAFTARLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Taraftarlara da bir çağrıda bulunan Karapınar, "Yeni sezon öncesi taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Önemli oyuncular transfer etmekle iyi takım olunmuyor. İyi takım demek gerçek anlamda saha içerisinde ve saha dışında ekip ruhunu yakalamakla, inanmakla ve o inancını sahada terinin son damlasına kadar akıtarak, mücadele ederek oluyor. Onların içi rahat olsun. Bu sene taraftarlarımızın gurur duyacağı, mücadeleci, savaşan bir takım gelecek. Bunun için teknik heyetimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Sezon başladıktan sonra taraftarlarını sevindirecek, başarılı bir Konyaspor izleyeceklerinin sözünü veriyorum. Yönetim kurulu olarak bizler, teknik heyetimiz ve oyuncularımız üzerlerine düşeni yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Sıra taraftarlarımızda. Onlarda ellerinden geldiği kadarıyla maddi manevi anlamda desteklerini esirgemesinler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.