Lig uzun maraton

Lig uzun maraton

Haluk: Bu inançlı kadro Altay maçını kayıpsız geçecek. Giresunspor maçında şanssız değil hem de çok şanssız bir yenilgi aldık. Ama, bir yenilgi ile şampiyonluk yolundan dönmeyeceğiz

Konyaspor kalecisi Haluk Tanrıseven, Giresunspor karşısında çok şanssız bir yenilgi aldıklarını, ama bu tür sonuçların uzun lig maratonunda yaşanabileceğini belirtirken, şampiyonluk inançlarından en ufak bir sapma olmadığını ve bunu da Altay engelini kayıpsız geçerek herkese göstereceklerini söyledi.

Giresunspor karşısında şanssız değil çok şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade ederek açıklamasına başlayan Haluk Tanrıseven “Oyuna muhteşem başladık. İlk yarıda oyunu koparacak pozisyonları bulduk ama atamadık. Futbolda böyle şeyler oluyor. İkinci yarıda da iyi başladık ve golü bulduk. Bana göre maçın kırılma noktası çok iyi bir oyun ortaya koyan Abdulvahit’in sakatlanmasıydı. O pozisyonda top kornere gitti ve dönen topta iyi bir yere giderek gol oldu. Oyuna skor olarak denge geldi. Uyuyan rakibimiz canlandı. Yeniden mağlup duruma düştük. 2-2’yi yakaladık. Ama peşinden yine talihsiz bir gol yedik. Sonuçta kaybettik. 16 hafta itibariyle takımımız muhteşem mücadele etti. Bu hafta önümüzde Altay ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Mutlaka kazanacağız. Rakibimize puan alma fırsatını vermeyeceğiz” dedi.
”Lig uzun maraton. Biz bu hafta Altay’ı yenerek puan farkını 3’e çıkartmak istiyoruz. İkinci yarının ilk maçını iç sahada Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile oynayacağız. Biz Kayseri’de Erciyesspor ile oynarken, Karabükspor-Altay karşılaşacak. O hafta üçüncü takım ile aramızdaki puan farkını 4-5’e çıkarma şansımız var. Her zaman söylüyoruz. Çok iyi bir oyuncu kadrosuna ve teknik ekibe sahibiz. Giresunspor yenilgisi ile gardımız düşecek değil. Bu ligdeki ikinci mağlubiyetimiz. Önemli olan moralimizi yüksek tutmak ve inancımızdan birşey kaybetmemek. Biz de bu yapıya sahip bir takımız. Altay maçını çok iyi bir sonuçla tamamlayacağımıza inanıyoruz” diyen kaleci Haluk Tanrıseven, sözlerine şöyle devam etti: “Seyirci bizim gibi bir takım için içeride dışarıda her zaman önemli. Bakıldığı zaman 3 maçı deplasmanda seyircisiz oynadık ve tadı-tuzu olmayan zevksiz maçlardı bunlar. Seyircilerimize her zaman ihtiyacımız var. Mağlup duruma düştüğümüz Samsunspor maçında inanılmaz bir destek vererek kazanmamızda önemli katkıda bulundular. Takımımızın en büyük avantajı skor ne olursa olsun asla mücadeleyi bırakmıyor ve son düdüğe kadar mücadele ediyoruz. Seyircilerimizin desteğiyle Altay’ı buradan puansız göndereceğiz.”
Sakatlığı hakkında da bilgi veren Haluk Tanrıseven, “Sakatlığımın üzerinden 17 gün geçti. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Altay maçına yetişmeye çalışacağız. Sonuçta Recep’in 16 haftalık muhteşem bir performansı var. Onun arkasında Eray ve Nazmi gibi genç ve yetenekli kalecilerde var. Başlarında Recep gibi çok iyi bir insan ve kalecinin olduğu ortamda benim yokluğumu aratmayacaklardır. Burada önemli olan takımımızın galip gelmesi ve hedefine ilerlemesi” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.