Lig bitmeden gol attı

Lig bitmeden gol attı

Atiker Konyaspor'lu Ioan Hora, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında attığı gol ile ligdeki ilk golünü kaydetti. Rumen golcü maçtan sonra yaptığı açıklamada ligdeki ilk golünü attığı için mutlu olduğunu ifade etti

Atiker Konyaspor'un Romanya 1.Lig  Pandurii Targu Jiu takımından transfer ettiği  Adrian Ioan Hora ligde forma giydiği 12.karşılaşmada ilk golünü kaydetti. Atiker Konyaspor'un pazar günü evinde Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada sonradan oyuna giren Ioan Hora maçın skorunu tayin eden golü attı. 90.dakikada Mbamba'nın pasına hareketlenen Rumen futbolcu kaleciyi geçerek topu filelere göndermeyi başardı. Bu sezon yeşil-beyazlı forma altında Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 24 maça çıktı. Sahada olduğu 24 maçta  996 dakika sahada kalmayı başaran Adrian Ioan Hora 3 gol 1 asistlik skora katkıda bulundu.

ÜSTÜN OYNADIK

Kupada finale yükselmenin ardından çıktıkları K.Karabükspor maçında iyi oynadıklarını belirten oyuncu Ioan Hora, “Bu tür maçlar konsantrasyon açısından zor olur. Ama takım olarak oyunun baştan sona hakimiydik. Üstün oynadık. Goller bulduk. Daha fazlasını atabileceğimiz pozisyonlarımızda oldu. Ancak değerlendiremedik. Her şeye rağmen taraftarımızın önünde iyi oyun ve farklı skorla kazanmak güzel bir duygu. Çünkü onlara uzun zamandır ligde galibiyet hediye edemiyorduk. Bu sonuçla bir nebze de olsa onları mutlu ettik diye düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız son lig maçı var. O maçı da kazanarak kupa finaline yüksek enerji ve moralli çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Bu maçta ligdeki ilk golümü attım. Bunun içinde ayrıca mutluyum. Bu golü 4 aylık kızıma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.

FİNALİN HAVASI AYRI

31 Mayıs’ta Medipol Başakşehir ile oynayacakları  Ziraat Türkiye Kupası final maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan oyuncu Ioan Hora, “O maçın havası ayrı olacak. Finaldeyiz. Rakibimiz saygı duyulması gereken ve ligde iyi işler yapan bir takım. O gün tek düşüncemiz ve konsantrasyonumuz maçı kazanarak kupayı almak için olacak. Taraftarlarımızın bizi orada da yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Umarım onların desteğiyle kupayı alırız ve o mutluluğu hep birlikte yaşarız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.