Lider Konyaspor, Kartal karşısında

Lider Konyaspor, Kartal karşısında

TFF A2 Ligi Final grubunda mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Konyaspor 9. hafta maçında Kartalspor ile karşı karşıya gelecek

TFF A2 Ligi Final grubunda mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Konyaspor 9. hafta maçında Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Kartal ilçe Stadında oynanacak mücadele saat 14. 30’da başlayacak. Müsabakayı Ertan Yıldıran, Hakan Akkaynak, Gökhan Özbey hakem üçlüsü yönetecek. maçın 4. hakemi ise Melih Ortakçı. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçta rakibini sahasında Kartalspor’u 1-0 yenmişti. Sezonun 2. yarısına Kardemir Demirçelik Karabükspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirvedeki yerini korudu. Yeşil-beyazlı ekip tek yenilgisini tattırdığı Kartalspor karşısında galip gelmek ve zirvedeki yerini korumak istiyor.  Konyaspor grubun 8 haftası geride kalırken 19 puanla zirvede yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 8 maçta 6 galibiyet bir beraberlik aldı. Bir maçta ise sahadan yenik ayrılan temsilcimiz bu karşılaşmalarda 15 gol atarken 4 gol yedi. Rakip Kartalspor ise 13 puanla 4. sırada bulunuyor. Oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan İstanbul temsilcisi 4 maçta berabere kaldı ve tek yenilgisini Konyaspor’dan aldı. Kartalspor bu maçlarda 8 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

TFF A2 Ligi Final Grubunda 9.hafta dün oynanan Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı ile başladı. Ligde 9. hafta bugün oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde: Medical Park Antalyaspor-Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor-Galatasaray, Kartalspor- Konyaspor. Ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluk yarışı hız kazandı. Takımlar Türkiye Şampiyonluğu için büyük bir caba içerisinde. Türkiye Şampiyonluğu için grup maçları tamamlandıktan sonra Final Grubu ve Klasman Grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.