Lamar Üniversitede

Lamar Üniversitede

3. yabancı oyuncu hakkını kullanma kararı alan Selçuk Üniversitesi Darlon Lamar Johnsonu renklerine bağladı

3. yabancı oyuncu hakkını kullanma kararı alan Selçuk Üniversitesi Darlon Lamar Johnson’u renklerine bağladı. Ayrıca temsilcimiz Uşak Üniversitesi maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yaklaşan Play-Off maratonu öncesinde son kozunu da oynadı. Üçüncü yabancı oyuncu hakkını kullanma kararı alan ve bir süredir arayışlarda bulunan sarı-mavililer Darlon Lamar Johnson’u renklerine bağladı. Daha önce Türkiye’de Darüşşafaka, Erdemirspor, Aliağa Petkim ve Banvit takımlarında forma giyen 2.06 metrelik Lamar Johnson İsrail ve Porto Riko maceralarının ardından son olarak Filipinler’de Petron Blaze Boosters takımı adına mücadele etti. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun takıma büyük güç katacağı kaydedildi.

Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi Pazar günü deplasmanda oynayacağı Uşak Üniversitesi maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Ligde kalma mücadelesi veren rakibini yenerek liderlik koltuğundaki yerini korumak isteyen sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmazken takımda moraller oldukça yüksek. Bugün son çalışmalarını yapacak olan temsilcimiz yarın sabah Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun kafile başkanlığında Uşak’a gidecek.

Uşak deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “Geride kalan 33 haftada önemli bir başarı gösterdik. Bugün ligin en az yenilen iki takımından birisiyiz ve normal sezonun bitimine 5 hafta kala averajla lideriz. İnşallah kalan maçları da en iyi şekilde değerlendirip normal sezonu lider tamamlayacağız. Takım olarak iyi bir hava yakaladık ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Ligin en tecrübeli ekibiyiz. İçeride dışarıda belli bir oyun sistemimiz var. İnşallah önce grup maçlarını lider bitireceğiz ardından da saha avantajını elimizde bulundurarak başlayacağımız Play-Off serisinden alnımızın akıyla ayrılıp hedeflemiş olduğumuz Beko Basketbol Ligi’ne adımızı yazdıracağız” dedi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 34. hafta bugün oynanacak Pertevniyal–Tenis Eskrim Dağcılık karşılaşmasıyla başlayacak. Haftanın son maçında ise saat 17.00’da Darüşşafaka–Gelişim Koleji karşılaşacak.TB2L’de haftanın toplu programı şöyle: Bugün: 16.00 Pertevniyal–Tenis Eskrim Dağcılık (Ahmet Cömert Spor Salonu) 18.00 Gamateks PAÜ–Final Gençlik (Gümüşler Spor Salonu). Yarın: 16.00 Başkent Gençlik–Orman (Ankara Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir Basketbol Kulübü–İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Kurtdereli Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Tire Belediye (TOBB Spor Salonu),18.00 Akhisar Belediye–Vestel (Akhisar Belediye Spor Salonu),18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Genç Telekom (Karataş Şahinbey Spor Salonu) 19.00 Maliye Milli Piyango–Garanti Koza İstanbulspor (Ankara Spor Salonu) 1 Nisan Pazar 15.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu), 17.00 Darüşşafaka–Gelişim Koleji (Ayhan Şahenk Spor Salonu)

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.