Ladik 1. Küme’de

Ladik 1. Küme’de

2. Amatör Küme A Grubu’nda 2009-2010 futbol sezonu sona erdi. Argıthanı Yeni Belediyespor’u 17-1 yenen Ladikspor 1. kümeye çıktı. Ortaköy Belediyespor ise Play-Off oynayacak

Futbol 2. Amatör Küme A Grubu’nda 2009-2010 sezonu geçtiğimiz gün oynanan maçlarla tamamlandı. Zorlu haftaya lider giren Ladikspor, deplasmanda Argıthanı Yeni Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mavi-beyazlı ekip Argıthanı’na adeta gol yağdırdı ve aldığı 17-1’lik galibiyetle sezonun şampiyonu oldu ve 1. kümeye çıkmaya hak kazandı.
Deniz Gönen, Mustafa Emil ve Süleyman Güler hakem üçlüsünün yönettiği maçta Hasan, H.Hüseyin, Mustafa, Selami, M.Çoban, Mahmut, Hüseyin, Salim, M.Yaşlı, Ciğerhun, Hilmi, A.İhsan, Ekrem ve Yakup ile mücadele eden Ladikspor, Ekrem (4), Ali İhsan (6), Salim (2), Himi, Ciğerhun, Mustafa, Muhmut ve Yakup ile farklı galibiyete imzasını attı. Argıthanı’nın tek golü penaltıdan Şenol ile geldi. Aldığı farklı galibiyetle şampiyonluğa ulaşan Ladikspor, sezonun yorgunluğunu şampiyonluk evinci ile attı.
ORTAKÖY PLAY-OFF OYNAYACAK
Futbol 2. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluk kovalayan Ortaköy Belediyespor, deplasmanda Altuntaşspor’u 2-1 yenmesine rağmen, lider Ladikspor’un farklı kazanması nedeniyle Play-Off oynamaya razı oldu. Sarı-lacivertli ekibin golleri 49 ve 77. dakikalarda Yunus’tan gelirken, ev sahibi Altuntaşspor’un tek golü 88. dakikada Zeki’den geldi.
Öte yandan Futbol 2. Amatör Küme büyükler ve U19’larda play off maçları bugün başlıyor. Büyüklerde ilk gün Ortaköy Belediyespor’la Gölyazı Belediyespor B.ŞB. Atatürk Stadı 2 No.lu sahada oynanırken, U19’larda ise Özdağspor ile Ilgınspor Cumhuriyet sahasında karşı karşıya gelecek. Her iki maçın da başlama saati 17.00. Yarın yine saat 17.00’de Seydişehirgücü-Gölyazı Belediyespor, aynı saatte U19’larda ise Konya Hilalspor-Özdağspor müsabakaları oynanacak. Play off’ların son günü olan Pazar günü Ortaköy Belediyespor ile Seydişehirgücü, Ilgınspor-Konya Hilalspor maçı oynandıktan sonra büyükler ve U19’larda 1. Kümeye yükselecek son takımlar belli olacak. Tüm takımların yöneticileri öncelikle fair play çerçevesinde müsabakalar oynamak istediklerini belirterek, “Hepimizin ortak arzusu 1. Küme’ye terfi etmek. Ne var ki sadece tek takım bunu elde edecek. Herkes kazanmak istiyor. Fair play çerçevesinde centilmence müsabakalar oynamak istiyoruz. Hak eden kazansın” ortak açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.