KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesinden açıklama

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesinden açıklama

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı sarf ettiği söylemler nedeniyle yazılı açıklamada bulundu

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı sarf ettiği söylemler nedeniyle yazılı açıklamada bulundu.

Başkan Atçeken’in yazılı açıklaması şu şekilde: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, ilelebet yaşaması ve payidar kalması vatanın bağımsızlığı, aziz Türk Milleti’nin bütünlüğü, ay yıldızlı şehit kanı ile boyanmış bayrağı ve kutsal değerlerini bütün bağımsız devletler gibi korumaya, yüceltmeye her türlü saldırı ve sinsi planları bozmaya gücü ve kudreti vardır. Bu gücü kullanırken şeffaf olduğunu herkesin bildiği kadar Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı da bilmektedir. Ne yazık ki PKK Terör Örgütü’nün basınına bilerek ve isteyerek beyanda bulunması TTB Başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütüne yönelik operasyonunda kimyasal silah kullandığı beyanı doğrudan PKK terör örgütünün sözcülüğüdür. Ana kuzusu şehitlerimiz milletin kalbine gömülürken cenaze törenlerine katılmayan, taziye mesajı yayınlamayan, terör örgütlerini lanetlemeyen TTB Başkanını kınıyoruz. Türk Milleti’ni üzen ve gündem oluşturan STK temsilcileri, kişiler ve arkasında bulunanları bağımsız Türk adaletine ve Türk Milleti’nin vicdanına havale ediyor TTB Başkanını bir kez daha kınıyor ve bir özür bekliyoruz.”

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.