Kuyulusebil 2. oldu

Kuyulusebil 2. oldu

Sivas’ta yapılan Yıldız Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonaya Konya’dan katılan Kuyulu Sebil Spor kulübü bayanlar kategorisinde 2. sırada yer aldı

Halter Federasyonu 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan ve Sivas’ta yapılan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Bu şampiyonaya Konya’dan da birçok kulüp katıldı. Yapılan karışlaşmalar sonunda halter sporuna birçok şampiyon kazandıran Kuyulu Sebil Spor Kulübü 2. oldu. Konya Alaaddin Spor Kulübü 9. olurken, Konya Mevlana spor kulübü ise 14. sırada şampiyonayı tamamladı.

Bayan kategorisinde İstanbul Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Spor Kulübü, şampiyonada 175 puanla şampiyon olurken, 169 puan ile Konya Kuyulusebil Spor Kulübü 2. oldu. Takım 3.’ lüğünü 130 puanla Ankara Zebrano Spor Kulübü elde ederken, 4.’lüğü 127 puanla Sivas YİBO Spor Kulübü elde etti. Takım olarak 112 puan ile Gaziantep Halter İhtisas Spor Kulübü 5.’liği, Ankara Büyükşehir Belediye Spor da 96 puanla 6. lığı elde ederek kupalarını aldılar.

Erkekler kategorisinde mücadele eden Konya Yunak Spor Kulübü takım halinde 17.sırada yer alırken Konya İl Özel İdare 25. sırada yer aldı. Şampiyonaya Türkiye genelinden toplam 40 kulüp katıldı. Yarışmalar sonunda erkekler kategorisinde takım şampiyonluğunu 186 puanla Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor elde ederken, ikinciliği 173 puanla Ankara ASKİ spor ve üçüncülüğü 135 puanla Kırıkkale Polis Gücü spor elde etti. Amasya Merzifon Belediye Spor 131 puanla 4. sırada yer alırken, Ankara Zebrano Spor 125 puan ile 5. ve Adana Gençlik Spor Kulübü de 99 puanla 6. olarak kupalarını aldılar. Erkekler +94 kg da yarışan Ankara ASKİ spor kulübü sporcusu Melih Akın, silkmede 150 kg’lık kaldırışı ile Türkiye rekoru kırarak şampiyon oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.