Kurumlarda nefesler tutuldu

Kurumlarda nefesler tutuldu

Karatay Belediyesi 14. Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvasında heyecan sürüyor. 28 Nisan tarihinde başlayan ve 35 resmi kurumun katıldığı turnuvada 63 maç geride kaldı.

Karatay Belediyesi 14. Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvasında heyecan sürüyor. 28 Nisan tarihinde başlayan ve 35 resmi kurumun katıldığı turnuvada 63 maç geride kaldı. 6 Grupta ilk 16’ya girme mücadelesi nefesleri keserken bugüne kadar 377 gol atıldı.

Konya ASKF HİF Temsilciliği bilgisinde ve Konya İl Hakem Kurulu’nca görevlendirilen resmi hakemler tarafından yönetilen karşılaşmalarda zaman zaman centilmenlik dışına çıkan oyuncular olsa da turnuva geneli güzel ve çekişmeli geçerken, kaybetmenin de futbolun içinde olduğunu unutmayan takım ve futbolcuların çoğunlukta olması turnuvanın amacını da güçlendiriyor.

Turnuvada 63 karşılaşmada 8 kırmızı kart gösterildi. HİF Konya İl temsilciliği kurum ve futbolcular için disiplin talimatlarına göre turnuva içinde ve turnuva bittiğinde cezai müeyyideyi uyguluyor. Bu cezalar gelecek yıl yapılacak olan turnuvalara kurumların ve futbolcuların katılım durumlarını etkileyecek.Grup karşılaşmaları önümüzdeki hafta oynanacak olan 22 karşılaşma ile sona erecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar ve en iyi 3.sırayı alan 4 takım daha 2.Tura yükselecek.

Turnuva tertip komitesi başkanı Rahmi Gündüz, A Grubunda 12 puanlı Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi’nin, B Grubunda 9’ar puanlı Meram Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin, C Grubunda 9’ar puanlı İtfaiye Daire Başkanlığı ve Karatay Belediyesi’nin, D Grubunda 9’ar puanlı TCDD Gar Müdürlüğü,  Konya Eğitim Araştırma ve Ticaret Borsası’nın, E Grubunda 7 puanlı 112 Acil Servis, 6’şar puanlı Selçuklu İlçe Milli Eğitim ve Numune Hastanesi’nin, F Grubunda 9 puanlı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 7 puanlı Halk  Sağlığı İl Müdürlüğü ve 6 puanlı Telekom İl Müdürlüğü’nün son hafta öncesi gruptan çıkmaya en yakın takımlar olduğunu söyledi.

Komite Başkanı Rahmi Gündüz, Grupta son hafta maçlarının sıralamayı etkileyeceğinden, futbolcuların kurumlarına yakışan şekilde davranacaklarına ve kurumlarını en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.