Kupayı Başkan Toru’nun elinden aldılar

Kupayı Başkan Toru’nun elinden aldılar

Meram - Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 1. Bahar Turnuvası geçtiğimiz Pazar günü oynanan Anadolu Gençlikspor - Kızılızöz Kuyumculuspor Final karşılaşmasıyla sona erdi.

Meram - Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 1. Bahar Turnuvası geçtiğimiz Pazar günü oynanan Anadolu Gençlikspor - Kızılızöz Kuyumculuspor Final karşılaşmasıyla sona erdi. Anadolu Gençlikspor, Kızılöz Kuyumculukspor’u 8-5 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Gençleri kaynaştırma birlik ve beraberliği arttırma kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına Ali Ulvi Kurucu Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen 1. Bahar Turnuvasına Meram Belediye Başkanı Sayın Fatma Toru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, ASKF Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu’nun yanı sıra bir çok spor sever ödül törenine katıldı.

Turnuvada Şampiyonluğunu ilan eden Anadolu Gençlikspor’un Kupasını Meram Belediye Başkanı Fatma Toru takdim etti.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEME ANLAMINDA ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ

Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 1. Bahar Turnuvası Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru şunları söyledi. “Öncelikle çok değerli spor sever kardeşlerim bizi böyle güzel organizasyona davet ettikleri için teşekkür ediyorum.

Türkiye için milletimiz için devletimiz çok önemli olan 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni görevimize başladık. 1 aylık zaman diliminde ziyaretler ve görüşmeler devam ediyor. Çalışmalarımıza başladı. Bu anlamda tabi ki spor herkes için önemli her yaşta sporu önemsiyoruz.

Özellikle Amatör Spor Kulüplerini her anlamda desteklenmesi gerekiyor. Bizde Belediye olarak önümüzdeki günlerde Amatör Spor Kulüplerini destekleme anlamında çalışmalarımıza başlayacağız.

Ben şuan burada bulunan ve amatör spor kulüplerimize ve takımlarımıza destek veren herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu Turnuvada şampiyon olan Anadolu Gençlikspor takımını kutluyorum. Finalde kaybeden takım Kızılöz Kuyumculukspor’ da başarılar diliyorum inanıyorum bir sonraki turnuvada kupayı onlar alacaktır” dedi.

MUHTAR DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

1.Bahar Turnuvasına öncülük eden Ali Ulvi Kurucu Mahalle Muhtarı Mehmet Büyükalkan, yaptığı konuşmada “Geleceğimiz olan gençlerimizi kaynaştırmak, mücadele ruhunu aşılamak iyi ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına organize ettiğimiz bu turnuvayı tamamladık. Bu organizasyona sahip çıkan desteğini esirgemeyen başta Meram Belediye Başkanımız sayın Fatma Toru olmak üzere, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Sayın Mustafa Elduran, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Çelikkollu ve İbrahim Karabacak’a, Mahallemizde ikamet etmekte olan TSYD Konya Şubesi ve 42 Konya Televizyonunda önemli görevlerde yer alan Yüksel Cırt’a ve tüm sponsorlarımıza Konyalı hemşerimiz İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulüp Başkanı Bekir Parlakyıldız'a ve mahalle sakinlerine sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

CIRT’IN PLAKETİNİ BAŞKANIN ANNESİ VERDİ

Turnuvanın oluşumdun bitişine kadar ilgi ve alakasını sonuna kadar esirgemeyen TSYD Konya Şubesi Akredite Sorumlusu aynı zamanda 42 Konya Televizyonu Süper Spor program yapımcısı Yüksel Cırt’a Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun annesi Halime Bağ tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca Turnuvada 3. Ve 4. Olan takımlara madalya verilirken çeşitli kategorilerde futbolculara ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.