Kupa mağdurları puan için sahada

Kupa mağdurları puan için sahada

Spor Toto Süper Lig'in 30, haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da tek düşünce maçı kazanmak. Halis Özkahya'nın yönetici karşılaşma saat 13.30'da başlayacak

HEDEF GALİBİYET

Torku Konyaspor, ligde 30. hafta maçında bugün Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Hedef: 3 puan.Konya Büyükşehir Belediye stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta Yalova bölgesinden Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Serdar Akçer. Torku Koanyaspor'da bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlandı ve futbolcular Kayacık tesislerinde kampa girdi. Ziraat Türkiye kupasında Fenerbahçe yenilgisiyle 19 haftalık yenilmezlik ünvanını kaybeden ve ligde 3’üncülük mücadelesi veren Kartallar, tehlike hattının hemen üzerinde yer alan rakiplerini yenerek hedefe bir adım daha yaklaşmayı amaçlamakta.

KARTAL'DA EKSİK YOK

Torku Konyaspor’da, bugünkü maç öncesi eksik yok. Moral iyi. Ali Çamdalı ve Skubiç 3’er sarı kartla oynayacaklar.  Bu futbolcular bir sarı kart daha görmeleri halinde bir sonraki maçta forma giyemeyecek. Maçın biletleri bugün de karşılaşmanın başlayacağı saate kadar 5 ile 50 TL arasında değişen ücretlerle stat gişelerinden temin edilebilecek. Kartallar maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak:  Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu (Douglas)- Ali Çamdalı, Volkan- Ömer Ali, Holmen, Meha- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Çaykur Rizespor bugün 16. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanana maçlarda yeşil-beyazlılar 5 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 2 maçtan da rakip taktım sahadan galibiyetle ayrıldı. Yalova bölgesi hakemi Halis Özkahya ise Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Özkahya Kartalların geçen yıl 2 maçına çıkmıştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.