Kumbarasını kalacak yeri olmayan çocuklara ulaştırılması için bağışladı

Kumbarasını kalacak yeri olmayan çocuklara ulaştırılması için bağışladı

Konya’da yaşayan 12 yaşındaki Emir Ali Saydam, kumbarasında biriktiği parayı mazlum coğrafyalarda soğuk kış gününde kalacak yeri olmayan çocuk arkadaşlarına ulaştırılması için Cansuyu derneğine başladı.

Konya’da yaşayan 12 yaşında ki Emir Ali Saydam, kumbarasında biriktiği parayı mazlum coğrafyalarda soğuk kış gününde kalacak yeri olmayan çocuk arkadaşlarına ulaştırılması için Cansuyu derneğine başladı. Meram'da yaşayan Emir Ali Saydam mazlum coğrafyalarda soğuk havalarda kalacak yeri olmayan üşüyen arkadaşlarını gördükten sonra ailesine kumbarasında ki parasını mazlum coğrafyalarda yaşayan çocuklara göndermek istediğini söyledi. Ailesi ile birlikte Konya Cansuyu derneğine gelen Emir Ali Saydam kumbarasında biriktirdiği parayı Cansuyu Derneği Konya Temsilcisi İsmail Tozan’a teslim etti.

adsiz.jpg

Gazetemize açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Konya Şube Başkanı İsmail Tozan, “Bir çocuğun içindeki sevinci bir başkasıyla paylaşmasının çok önemli bu güzel kardeşimizin davranışı hepimizi çok duygulandırırdı. Bu güzel kardeşimizi yetiştiren ailesine çok teşekkür ediyoruz Allah onlardan razı olsun. Bu yavrumuzun ortaya koymuş olduğu davranış hepimize örnek olmalı bu soğuk havlarda giyecek elbisesi olmayan sıcak bir evi olmayan kardeşlerimizi unutmamalıyız” dedi

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum