Kültürel Ve Sanatsal Faaliyetler De ‘cep’te

Kültürel Ve Sanatsal Faaliyetler De ‘cep’te

Turkcell ve Sakıp Sabancı Müzesi tarafından müze ile ilgili bir uygulama ortaya koyuldu. Uygulama ile kültürel ve sanatsal faaliyetler, ürünler ile ilgili detaylar cep telefonlarına gelecek. Turkcell ve Sakıp Sabancı Müzesi’nin ortaklığı...

Turkcell ve Sakıp Sabancı Müzesi tarafından müze ile ilgili bir uygulama ortaya koyuldu. Uygulama ile kültürel ve sanatsal faaliyetler, ürünler ile ilgili detaylar cep telefonlarına gelecek.

Turkcell ve Sakıp Sabancı Müzesi’nin ortaklığı dâhilinde Pusetli Anneler Günü de yapılacak. Günden bir hafta Perşembe, bir hafta Cumartesi yararlanılabilecek. Bu çerçevede 0-18 aylık bebekler için yarım saat, 18-36 aylık çocuklar için bir saat oyun ve eğitim programına yer verilecek. Yine her ayın ilk Cumartesisi gnctrkcll günü ilan edildi. Gnctrkcll aboneleri bu günde müzeye ücretsiz olarak girebilecek.

Uygulamanın tanıtım toplantısında söz alan Sakıp Sabancı Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Turkcell ile modern müzecilik anlayışında yeni bir adım daha atıyoruz. Operatör ile ortaklığımız müzemizin sanat ve teknik alanında başlattığı projelerin ilerlemesi adına büyük önem taşıyor. Bu iki güçlü kurumun sinerjisinden gelecekte yeni ve çok başarılı projeler ortaya çıkacağını umut ediyorum.” dedi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise şunları ifade etti:

“Turkcell olarak hedefimiz her zaman, hayatımızı teknik ile kolaylaştırmak oldu. Bunu sanat ve spor alanlarında da başarmak için ortaklıklar ve yatırımlar yapıyoruz. Türkiye’de sanatın topluma yayılmasına katkı sunan S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi ile böyle bir ortaklığa girmekten mutluluk duyuyoruz. Amacımız gerek uygulama ile temin ettiğimiz kolaylıklar gerek müşterilerimize sunduğumuz imkânlar ile müzede yer bulan sergilere, koleksiyonlara ve etkinliklere rağbetin artmasına katkıda bulunmak. Gururla belirteyim ki Turkcell sanatın hizmetinde.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.