Kule Sini’de düğün keyfi

Kule Sini’de düğün keyfi

Kule Sitede bir süre önce yeni ismi ile hizmete başlayan Kule Sini, geleneksel Konya düğünlerine de ev sahipliği yapıyor.

Kule Site 37. katta bulunan restoranda davetliler bir taraftan ‘Döner Kat’ sayesinde Konya’nın dört bir yanını seyretme imkanı bulurken diğer taraftan da geleneksel Konya düğün pilavının tadını çıkartıyor. Bu güzel mekanda önceki gece de Sibel Ünal ile Cahit Akdeniz çiftinin düğün törenleri yapıldı. Şehrimizin tanınmış isimlerinden Mine ve Mehmet Ünal çiftinin kızları Sibel, eğitim camiasının yakından tanıdığı Hatice ve Ali Akdeniz çiftinin oğulları Cahit ile yüzlerce davetlinin katıldığı nikah töreninde bir birbirlerine ‘Evet’ diyerek mutluluğa giden yolda ilk adımı attı.
Ünal ve Akdeniz ailelerinin davetlileri daha sonra döner kata inerek burada geleneksel Konya düğün pilavının tadını çıkardı. Sibel Ünal ve Cahit Akdeniz çiftinin aileleri düğünlerine katılan tüm davetliler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilerken genç çiftleri başta Eğitim-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi olmak üzere sevenleri yalnız bırakmadı. Konya’da gerçekleştirilen nikah merasiminin ardından İstanbul World Park Otel’de düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştiren Sibel ile Cahit’e kurdukları yuvada bir ömür mutluluk diler, Ünal ve Akdeniz ailelerini tebrik ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.