Küfür olayı eskide kaldı

Küfür olayı eskide kaldı

İbrahim Apalı: Yeni stadla birlikle yeni bir taraftar profili oluşturduk. Küfür olayını eski stadyumda bıraktık. Konya ve Konyaspor'un marka değerini yükseltmek için üzerimize düşeni yapıyoruz

“Konyaspor” denince onun için akan sular duruyor. Konyaspor onun için bir yaşam biçimi, bir sevda. Kim ne derse desin, Apalı namıyla mağrur İbrahim Apalı, iyi bir Konyalı, iyi bir Konyaspor'lu. Özellikle yeni stadla birlikte hem kendilerinin hem de Konyaspor'un çıtasını yükseğe taşımakla kalmadılar, şehrin ve şehrin takımının marka değerini de yükseltiler. Nalçacılılar Taraftar Grup Başkanı İbrahim Apalı ile Konyaspor'u, tribünleri, yaptıklarını ve yapacaklarını konuştuk. 

ÖRNEK TARAFTAR OLACAĞIZ

Konyaspor'a olan sevgisinin küçük yaşlarda başladığını belirterek, Türkiye'de ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyleyen İbrahim Apalı,  “Küfür olayını eski stada bırakıp yeni bir stada geçtik. Herkesin ailesini alıp gelmesi gerekiyordu. Bu şehrin takımına sahip çıkması adına ve güzel işlere imza atmak adına neler yapabiliriz diye arkadaşlarımla oturup toplantı üstüne toplantı yaptık. Her geçen hafta daha iyisi için girişimler yaptık. Konyaspor camiasına gerek ulusal anlamda yaptığımız güzel işlerle, şehrimizin spora olan bakış açısını ve taraftarımızın neler yapabileceğini gösterdik. İyi işlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.  Basın, yönetim, taraftar ve Konyamızı ve kulübümüzü yöneten insanlarla birlikte hareket edersek çok daha güzel projelerle adımızı daha iyi duyurur, Konya ve Konyaspor ismini daha öteye taşıyarak, dünyaya örnek teşkil edecek şekilde duyurabiliriz. Bu da bizlere olan saygıyı güveni ve hoşgörüyü ön plana çıkartır diye düşünüyorum.”

110.20150410111102.jpg

KONUK TARAFTARLARI AĞIRLAYACAĞIZ

Konya'ya gelen takımlarının taraftarlarını  misafir etmek, onlarla sporun kardeşlik, dostluk olduğunu vurgulamak adına da  kendilerine yemek verdiklerini söyleyen Apalı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Spor Toto Süper Lig'de son olarak oynadığımız Trabzonspor maçı öncesi bordo-mavili taraftarlar ile birlikte yemek yedik sohbet ettik.  Bu tür organizasyonları devam ettirmenin yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu sadece bir futbol olayından çıkıyor, hem takımları hem de şehirleri birbirine daha da yakınlaştırıyor. Torku Konyaspor Basketbol takımımızın önümüzdeki haftalarda Konya'da Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlara da yemek vermeyi planlıyoruz. Bu tür organizasyonları genele yaymanın hesaplarını yapıyoruz. Bunun için de şehrin ileri gelenlerinin bize konuda destek vermesini arzu ediyoruz” dedi.

BAYANLARI DA TRİBÜNE ÇEKECEĞİZ

Konya'nın ve Konyaspor'un her hafta ulusal medyada, televizyonlarda isminin daha sık duyurulması adına değişik çalışmalar da yapacaklarını bildiren Apalı, “Projelerimiz bunlarla sınırlı değil. Aileleri özellikle bayanların da bu grubun içine almak ve  özel bayan tribünü oluşturmak adına çalışmalar yapmayı düşünüyoruz ve bunu mutlaka gerçekleştirerek, küfürün de önüne geçmiş olacağız.  Bunun için gerekli görüşmeleri doktorlarla, öğretmenler, emniyet yetkilileri ile görüşerek, organize şekilde taraftarlarımıza eğitim seminerleri vermeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

SADECE ABDULLAH ŞANLI BİZİMLE İLGİLENİYOR

Nalçacılılar taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı'nın sitemleri de vardı. Özellikle Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın kendilerini arayıp bir teşükker bile etmediğini belirterek, bu konuda şöyle konuştu:

“Bizler grup olarak iyi işlere imza atmanın gayretini gösteriyoruz. Bunun için bir teşekkür beklemek bizim hakkımız diye düşünüyorum. Konyaspor yönetiminden bize en büyük desteği ve ilgiyi yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı gösteriyor. Henüz biz Kulüp başkanından yaptığımız işler adına bir teşekkür kelimesi duymadık. Bu da bizim zorumuza gidiyor açıkçası. Biraz evvel söylediğim gibi,   yönetimden tek Abdullah Şanlı bize sahip çıkıyor. Diğer gruplara otobüs tahsis edilirken, biz kendi cebimizden deplasmanlara gidiyoruz. Trabzonspor maçındaki koreografiyi 10 günde Torku Arena Stadı altındaki garajda kendi ellerimizle hazırladık. Bunlar kolay işler değil. Biz Konyaspor'u karşılıksız seviyoruz.”

İbrahim Apalı,  Milli Takımın Torku Arena stadında Hollanda ile oynayacağı maça özel el yapımı çok büyük koreografi yapmayı planladıklarını belirterek,  bunun için TFF'den şehri yöneten başkanlardan  Konyaspor'dan kendilerine destek verilmesini istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.