Küçük Sanayi Sitesi’ne Taşınmayan Esnafın İşyerleri Mühürlendi

Küçük Sanayi Sitesi’ne Taşınmayan Esnafın İşyerleri Mühürlendi

Midyat Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri Küçük Sanayi Sitesi’ne taşınmayan esnafın işyerlerini mühürledi. Esnaflar, sanayi sitesinde dükkan olmadığını gerekçe gösterip tepki gösterdi. Belediye zabıta ekipleri ve polis ilçe merkezinde...

Midyat Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri Küçük Sanayi Sitesi’ne taşınmayan esnafın işyerlerini mühürledi. Esnaflar, sanayi sitesinde dükkan olmadığını gerekçe gösterip tepki gösterdi.

Belediye zabıta ekipleri ve polis ilçe merkezinde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan işyerlerine baskın düzenledi. Yeni Mahalle’de bulunan işyerlerine baskın düzenleyen ekipler, yapılan uyarıların arından Küçük Sanayi Sitesi’ne taşınmayan esnafların dükkanını mühürledi.Bu sırada ekipler ile esnaflar arasında yer yer tartışmalar yaşandı. Zabıta ekipleri, yaklaşık bir yıldır esnafın uyarıldığını ve belediye encümen kararını uyguladıklarını belirtirken, 10 işyerini mühürlediklerini ifade etti. Ekipleri ilçe genelinde görüntü kirliliğine neden olan tüm işletmeleri kapatacaklarını kaydetti.

İşyerinin kapatılmasına tepki gösteren esnaflardan Faysal Özdemir, "Sanayi sitesinde bizim dükkan yok. Demir doğrama, alüminyum işi ve yol yardımı işi yapıyorum. Sanayi sitesinde boş dükkân yok ki. Nerede bir tefeci varsa tefeciye dükkan vermişler, bize dükkan yapsınlar gidelim.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.