Küçük Bir Yalan Söyledi; Öğrenciyken Büyük Bir Dolandırıcı Oldu

Küçük Bir Yalan Söyledi; Öğrenciyken Büyük Bir Dolandırıcı Oldu

Annesine bir indirim şirketinde çalışıyorum diye yalan söyleyen Güney Koreli genç bir kız, bu yalanın ortaya çıkmasını engelleyeyim derken büyük bir dolandırıcı oldu.Güney Kore’de filmlere konu olacak bir dolandırıcılık meydana geldi....

Annesine bir indirim şirketinde çalışıyorum diye yalan söyleyen Güney Koreli genç bir kız, bu yalanın ortaya çıkmasını engelleyeyim derken büyük bir dolandırıcı oldu.

Güney Kore’de filmlere konu olacak bir dolandırıcılık meydana geldi. 23 yaşındaki Park M., zengin ailelerin eşlerini 4 milyon dolar dolandırdığı iddiası ile göz altına aldı. Her şeyin annesine söylediği küçük bir yalanla başladığını ifade eden genç kız, başlangıçta tek amacının annesinin huzurlu olmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Üniversiteden gizlice ayrılan genç kız, geçen yıl temmuz ayında yarı zamanlı işlerde çalışarak kazandığı para ile taksitle annesine bir araba alır. Annesinin arabayı hangi para ile aldığını sorması üzerine Park, bir indirim şirketinde çalıştığını, bu vesile ile pahalı ürünleri daha ucuz alabildiğini söyler. Kızının yalanına inanan annesi ise kızıyla iftihar eder ve çevresine kızının mesleğini anlatır. Söylentinin yayılmasıyla birlikte, ilk olarak akrabaları genç kıza araba siparişi verir. Akrabalarının isteklerini karşılamak için başta kendi cebinden ödeme yapan genç kız, belli bir süre sonra konuyu kuzenine açar. Kuzeni ile çevreden siparişleri toplayan genç kız büyük bir dolandırıcı haline gelir.

Emniyetten alınan bilgiye göre Park, zengin ailelere mensup kişilere golf sopası, pahalı markaların çantaları gibi ürünleri indirimli alacağım diye son bir yıl içinde birçok kişiyi 4,2 milyon dolar dolandırdı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.