Kubat türküleriyle beğeni topladı

Kubat türküleriyle beğeni topladı

Konya Büyükşehir Belediyes Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü türkücü Kubat, konseri izleyen binlerce kişi için birbirinden güzel türküler söyledi

Konya Büyükşehir Belediyes Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü türkücü Kubat, konseri izleyen binlerce kişi için birbirinden güzel türküler söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali Kubat konseri ile devam etti.

Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi Fatma Akyürek, Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Adayı Rahim Türk ile binlerce vatandaş katıldı.

Kültürpark Akşamları’na katılan herkese teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın her alanda olduğu gibi kültür ve sanatta da bir numara olacağını söyledi. Kültürpark Akşamları’nda konserlerin yanında tiyatro, şiir akşamları ve imza günleri de olacağını hatırlatan Başkan Akyürek, herkesi programlara davete etti.

Kültürpark Amfi Tiyatro’nun saatler öncesinden dolduğu etkinlikte binlerce kişi de Kültürpark içine konulan led ekranlardan Kubat konserini izledi. Enerjisi, sahnesi ve birbirinden güzel türküleri ile izleyenlere keyifli saatler yaşatan Kubat’ın; Halkalı Şeker, Acem Kızı, Gesi Bağları, Telli Turnam ve Kesik Çayır gibi türkülerini binlerce kişi hep birlikte söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.