KTO Karatay’da mezuniyet sevinci

KTO Karatay’da mezuniyet sevinci

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde 10. kez mezuniyet coşkusu yaşandı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde 10. kez mezuniyet coşkusu yaşandı. Ön lisans ve lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan bin 500 öğrencinin mezun olduğu tören, Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Törene katılan aileler; mezuniyet sevinci yaşayan KTO Karataylıların heyecan ve gururuna ortak oldular.

KTO Karatay Üniversitesi 2021-2022 Mezuniyet Töreni ve 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Programı, Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, akademisyenler, mezunlar ve aileleri katıldı. Heyecan ve coşkunun bir arada yaşandığı törende, lisans ve ön lisans düzeyinde ilk üçe giren mezunlar ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine plaketleri takdim edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç’ın konuşmalarıyla devam etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.