Ksü’de Buhar Kazanları-havalandırma İklimlendirme Çözümleri Semineri

Ksü’de Buhar Kazanları-havalandırma İklimlendirme Çözümleri Semineri

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ve Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından "Buhar Kazanları-Havalandırma İklimlendirme...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ve Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından "Buhar Kazanları-Havalandırma İklimlendirme Çözümleri" konulu eğitim semineri düzenlendi.

KSÜ Fen Edebiyat Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Amfisi’nde gerçekleştirilen programa, bir firmanın Adana Bölge Müdürü Kerim Caymaz, Satış-Proje Mühendisi Fatih Diker, konuşmacı olarak katıldı. Teknik bilgilerin aktarılması ile sınırlı kalmayan eğitimde, makine mühendisi adayı öğrencilere iş başvurusu yapma ve çalışma hayatında piyasa beklentileri konusunda da yararlı bilgiler verildi.

Geniş bir çalışma yelpazesi olan makine mühendisliğinin, çalışma alanının öğrencilik sürecinde belirlenmesi gerektiğini ifade eden Caymaz, “Firmalar açısından hangi üniversiteden mezun olduğunuzun artık hiçbir önemi yok. Kendinizi geliştirmeniz, hem teknik bilgi hem de sosyal anlamda gelişiminiz firmalar için çok daha önemlidir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.